Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Επιχειρηματικό διήμερο απο την εφημερίδα Εξπρές στην Πάτρα

Επιχειρηματικό διήμερο απο την εφημερίδα...

Θα περιλαμβάνει ημερίδα για τον τουρισμό και διαπεριφερειακή συνάντηση-ανοικτή συζήτηση για το νέο οικονομικό περιβάλλον

Διευρυμένη σε διάρκεια  αλλά το κυριότερο και πιο σύνθετη θεματικά, θα είναι φέτος η καθιερωμένη ετήσια συνεδριακή παρουσία  της οικονομικής εφημερίδας «Εξπρές» στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα, θα διοργανώσει διήμερο εκδηλώσεων, αμιγώς επιχειρηματικού χαρακτήρα, που θα φιλοξενηθούν, όπως κάθε χρόνο, στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αστήρ», την Παρασκευή το απόγευμα 4 Νοεμβρίου και το Σάββατο το πρωί 5 Νοεμβρίου.

Η πρώτη ημέρα θα είναι αφιερωμένη στον τουρισμό, με την πραγματοποίηση ειδικής ημερίδας , μετά και από επιθυμία των παραγόντων του κλάδου, ως συνέχεια αυτής που διεξήχθη με επιτυχία στο πλαίσιο της τουριστικής έκθεσης «Activetrip 2011» τον περασμένο Απρίλιο στην Αγορά Αργύρη, με θέμα «Αλήθειες και ψέματα για τον τουρισμό στη Δυτική Ελλάδα».

Η ημερίδα, θα αφορά κυρίως τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού και θα περιλαμβάνει την κατάθεση ρεαλιστικών προτάσεων, τόσο για την Πάτρα με κύριο στόχο να εξελιχθεί σε τουριστικό προορισμό επιτυγχάνοντας την ανάλογη  επισκεψιμότητα όσο και για ολόκληρη τη Δυτική Ελλάδα εστιάζοντας σε πλεονεκτήματα, αδυναμίες και τις αναγκαίες προσαρμογές.

Την δεύτερη ημέρα θα υλοποιηθεί από την «Εξπρές» μια νέα ιδέα -πρωτοβουλία με την διεξαγωγή διαπεριφερειακής επιχειρηματικής συνάντησης με παρουσίες από την ευρύτερη περιοχή του δυτικού άξονα της χώρας.

Η διαπεριφερειακή αυτή συνάντηση θα έχει τη μορφή ανοικτής συζήτησης, με βασικό θέμα τις ευκαιρίες και προκλήσεις στο υπό διαμόρφωση νέο οικονομικό περιβάλλον.

Οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η συζήτηση θα αφορούν σημαντικές παραμέτρους της οικονομίας, της επιχειρηματικότητας και τις προσδοκίες της αγοράς στη μετά την κρίση εποχή.

Αναλυτικότερα το πλαίσιο του  προγράμματος, θα γνωστοποιηθεί σύντομα. Το διήμερο θα συνδυαστεί και με έκδοση-αφιέρωμα για την Πάτρα και τη Δυτική Ελλάδα με το ίδιο θεματικό πλαίσιο, που θα κυκλοφορήσει μαζί με την εφημερίδα.

Τον συντονισμό διοργάνωσης του επιχειρηματικού διήμερου έχει το Υποκατάστημα Δυτικής Ελλάδος/ Πελοποννήσου/ Ηπείρου της Εξπρές που εδρεύει στην Πάτρα.

Για πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-220607 και 2610-226540 ή αποστολή e-mail στη διεύθυνση: [email protected].

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά