Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Προεκλογικός δάκτυλος πίσω από... ψευδή και κακοπροαίρετα δημοσιεύματα"!

"Προεκλογικός δάκτυλος πίσω από... ...

Ο Δ.Τριανταφυλλόπουλος διαψεύδει ΜΜΕ μιλώντας για "πόλεμο που θα ενταθεί"!

Με αφορμή, συρραφή σχολίων και ρεπορτάζ ολίγων Μ.Μ.Ε, τα οποία βλέπουν κάθε τόσο το φως της δημοσιότητας και αναφέρονται άμεσα ή έμμεσα στο πρόσωπο του Πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου, με τελευταίο προς το παρόν (!) αυτό Εβδομαδιαίας Εφημερίδας των Πατρών (της Πέμπτης 4 Αυγούστου) που εμφανίζει - πρωτοσέλιδα αλλά και σε στήλες σχολιασμού -  τον ίδιον - κατά την προ ημερών Σύσκεψη της ΝΟ.Δ.Ε(ΝΔ)  Αχαΐας στα Καλάβρυτα στην οποία και συμμετείχε -  να έχει "καταφερθεί εναντίον των δύο Βουλευτών" της παράταξης στο νομό, αλλά και κατά συγκεκριμένων αυτοδιοικητικών προσώπων του Αιγίου με αφορμή τις Δημοτικές Εκλογές στην Αιγιάλεια καθ'ώς και τη μη στήριξή του τότε από συγκεκριμένο Βουλευτικό Γραφείο, όπως και εναντίον γνωστού συνδικαλιστή της ΔΑΚΕ Υγειονομικού Τομέα Πάτρας, από το Πολιτικό Γραφείο του Υπ.Βουλευτή, δόθηκε στη δημοσιότητα, η πιο κάτω απαραίτητη γραπτή δήλωσή του:

"Την παραμικρή έκπληξη δεν μου προκάλεσαν σχόλια και δημοσιεύματα που με αφορούν πολιτικά, παντελώς ψευδή, ανυπόστατα και σκόπιμα ως προς την διαρροή τους, αφού εδώ και μήνες από συγκεκριμένο "πόλο" εκπορεύονται  διάφορα προς τα ΜΜΕ, με σκοπό την "εσωκομματική και εν γένει πολιτική μου βλάβη"! Είναι γνωστό  άλλωστε σε όλη τη ΝΔ ποιοι έχουν αυτό ως "χόμπι, αποσκοπώντας σε ίδια πολιτικά- εκλογικά οφέλη.Τους ξέρουμε,τους μάθαμε!

Οφείλω όμως να ενημερώσω την κοινή γνώμη - όσο αντέχει να μας παρακολουθεί - ότι στην πρόσφατη σύσκεψη του κόμματος στα Καλάβρυτα, ουδεμία αναφορά προσωπικά έκανα κατά Βουλευτών, ουδεμία νύξη στα Δημοτικά της Αιγιάλειας και εμπλεκομένων προσώπων (θα ήταν άλλωστε άτοπο και χρονικά άστοχο), ούτε και την παραμικρή αναφορά σε πρόσωπα που  αναφέρονται στο σχόλιο της εφημερίδας. Αν υπήρχαν ουσιαστικοί  λόγοι να πω κάτι για κάποιους θα το έκανα ευθύτατα και "φωναχτά" χωρίς δισταγμό! Προκαλώ δε - για του λόγου μου το αληθές - τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα της ΝΟ.Δ.Ε να με διαψεύσουν!

Είναι εμφανές πως ο "πόλεμος" και δυστυχώς ο εσωκομματικός έχει ξεκινήσει και πολύ φοβάμαι ότι θα ενταθεί μέχρι εσχάτων,κάτι που με θλίβει προσωπικά σαν πολιτικό πρόσωπο, είμαι σίγουρος όμως πως θα στεναχωρεί τους χιλιάδες απλούς και αγνούς Νεοδημοκράτες που αναζητούν την ελπίδα και την ανάσα και όχι την εσωστρέφεια στο κόμμα μας. Όμως ξέρουν κι αν όχι θα πρέπει να σκεφτούν, ποιος και για ποιους λόγους "ανακατώνει τους πάντες και τα πάντα" αλλά ο ίδιος φροντίζει να "φιγουράρει" αλώβητος σε προσφιλή του ΜΜΕ στα οποία δεν διαβάσαμε ποτέ κάτι από τα κακώς κείμενά του, αλλά και τα πολλά "γιουχαΐσματα" που έχει δεχθεί τελευταία δημόσια  και τα οποία φαίνεται πως τον ανησυχούν ως προς το πολιτικό του μέλλον, με μπόλικη δόση πανικού!

Προσωπικά μένω μακρυά από τέτοιες πρακτικές και δέχομαι μόνο την κρίση του κόσμου. Φροντίζω ωστόσο να κρατάω ενήμερη για όλα αυτά την ηγεσία του κόμματος, οπότε αν "χυθεί  αίμα...γαλάζιο" στην Αχαία να μην απορρίσουν για την "πληγή" αλλά να την ξέρουν, παρότι δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις, αφού πράγματι την γνωρίζουν καλά!

Μέχρι το επόμενο "χτύπημα" που μάλλον δεν θ'αργήσει(!)  θα ήθελα - ταπεινά- να ζητήσω αυτοσυγκράτηση και "φρένο" στα κουτσομπολιά, τα πισώπλατα μαχαιρώματα  και τα δήθεν ύστερα χαμόγελα που βλάπτουν θανατηφόρα την δημόσια εικόνα του κόμματος πολύ δε περισσότερο ενόψει δύσκολων πολιτικών εξελίξεων και πολύ πιθανών πρόωρων εκλογών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις