Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σύσκεψη ΕΣΚΑ-Η με τα σωματεία

Σύσκεψη ΕΣΚΑ-Η με τα σωματεία

Ψήφισμα στη ΓΓΑ για την παραχώρηση του Βοηθητικού "Δ. Τόφαλος"

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη σύσκεψη των σωματείων της  Α1 και Α2 Κατηγορίας Ανδρών ΕΣΚΑ-Η στα γραφεία της Ένωσης. Από την πλευρά της ΕΣΚΑ-Η παρεβρέθηκαν ο πρόεδρος Τάκης Τσαγκρώνης, ο Γενικός Γραμματέας Αλέξανδρος Παπαδόπουλος, καθώς και ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος και ταμίας Δημήτρης Ρόζης.

Κατά την διάρκεια της σύσκεψης ανακοινώθηκαν στα σωματεία οι προτάσεις του Δ.Σ. σχετικά με την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων την νέα αγωνιστική περίοδο. Τις προτάσεις του Δ.Σ. ενέκριναν όλα τα σωματεία.
Οι εκπρόσωποι των Σωματείων ζήτησαν από το Διοικητικό Συμβούλιο να αποστείλει ψήφισμα, "σύσκεψης", στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού σχετικά με την παραχώρηση του Βοηθητικού Κλειστού Γυμναστηρίου "ΔΗΜ.ΤΟΦΑΛΟΣ" στην ΕΣΚΑ-Η.

Στην συνέχεια υπήρξε συζήτηση και αποφασίστηκαν τα παρακάτω: Κάθε σωματείου θα προτείνει άτομα τα οποία θα βοηθήσουν την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων από την θέση του Γυμνασίαρχου και τις θέσεις της γραμματείας αγώνων,μετά από σεμινάρια που θα διοργανώσει η ΕΣΚΑ-Η κατά περιοχές.

Θα υπάρξει σεμινάριο από την ΕΣΚΑ-Η σχετικά με την παροχή πρώτων βοηθειών στο γήπεδο από εξειδικευμένους Ιατρούς στο αντικείμενο αυτό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports