Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων του Δημοσίου

Αγρίνιο: Συνεχίζεται η ταλαιπωρία των ασ...

Εξακολουθεί να μην υπάρχει γιατρός

Δεν έχει τέλος η ταλαιπωρία που υφίστανται δεκάδες ασφαλισμένοι του Δημοσίου στο Αγρίνιο, καθώς εξακολουθεί να μην υπάρχει γιατρός και η εξυπηρέτηση των ασθενών γίνεται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.  Οι γιατροί που υπογράφουν-θεωρούν τις συνταγές και τα βιβλιάρια έρχονται στην Υ.Π.Α.Δ. (Υπηρεσία Περίθαλψης ασφαλισμένων Δημοσίου) του Αγρινίου από το νοσοκομείο και εξυπηρετούν τους ασφαλισμένους μόνο δύο ήμερες την εβδομάδα.

Ως αποτέλεσμα και σήμερα, Παρασκευή, από το πρωί, να έχουν δημιουργηθεί μεγάλες ουρές ασφαλισμένων, που έφταναν μέχρι τον δρόμο και συγκεκριμένα στην Εθνικής Αντιστάσεως, επί της οποίας στεγάζονται τα γραφεία της υπηρεσίας.

Ωστόσο, ίδια είναι η κατάσταση που επικρατεί στο Μεσολόγγι και στη Ναύπακτο, καθώς και εκεί οι ασφαλισμένοι εξυπηρετούνται από νοσοκομειακούς γιατρούς, δύο φορές την εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον Ο.Π.Α.Δ. (Οργανισμός Περίθαλψης Ασφαλισμένων Δημοσίου) στο Μεσολόγγι, αναμένεται αυτές τις ημέρες απόφαση του Δ.Σ. του Οργανισμού, για πρόσληψη τριών ελεγκτών γιατρών στην Αιτωλοακαρνανία, ώστε το πρόβλημα να λυθεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις