Τι αναφέρει ο Ουκρανός πρόεδρος
Την Τετάρτη στην Τουρκία θα διεξαχθούν οι επόμενες ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, όπως ανακοίνωσε ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, το βράδυ της Δευτέρας (21.7.25).
Είχαν προηγηθεί άλλες δύο συναντήσεις μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας στην Κωνσταντινούπολη, χωρίς σημαντικό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τον τερματισμό του πολέμου.
«Συζήτησα με τον Ρουστέμ Ουμέροφ (τον γραμματέα του ουκρανικού Συμβουλίου Ασφαλείας) την προετοιμασία μια νέας συνάντησης στην Τουρκία με τη ρωσική πλευρά. Ο Ουμέροφ είπε ότι η συνάντηση προβλέπεται να γίνει την Τετάρτη» ανέφερε ο Ζελένσκι στο καθημερινό διάγγελμά του.
Πρόσθεσε ότι θα δώσει αύριο «περισσότερες λεπτομέρειες».
Ο Ουμέροφ ήταν ο επικεφαλής της ουκρανικής αντιπροσωπείας στους δύο προηγούμενους γύρους συνομιλιών με τη Ρωσία.
ΠΗΓΗ: newsit.gr
Πάτρα: 77χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Δημορηγόπουλο
Κλιμακώνει η Άγκυρα: «Χαρτογραφεί» θαλάσσια πάρκα ως αντίμετρο στην ελληνική πρωτοβουλία
Νέα Υόρκη: Πέθανε ο 61χρονος που τον «ρούφηξε» ο μαγνητικός τομογράφος – Φορούσε μεταλλικό κολιέ
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












