Είχε προηγηθεί λεκτική αντιπαράθεση αλλά σύντομα η κατάσταση ξέφυγε
Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έλαβε χώρα στα παράλια του νομού Λάρισας, εκεί όπου μια παρέα νεαρών επιτέθηκε σε 61χρονο, τον οποίο ξυλοκόπησε χωρίς λόγο και αιτία όπως αναφέρει ο ίδιος.
Συγκεκριμένα, το περιστατικό έγινε στα Μεσάγκαλα του Δήμου Τεμπών το πρωί του Σαββάτου (21/6) όταν ο 61χρονος έκανε περίπατο μαζί με τη σύζυγό του, με μια παρέα τεσσάρων νεαρών να του ρίχνει νερό χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο, όπως αναφέρει το onlarissa.gr. Ο άνδρας ζήτησε εξηγήσεις και τότε ξεκίνησε λεκτική διαμάχη, με την κατάσταση να ξεφεύγει από πλευράς νεαρών, καθώς άρπαξαν ένα ξύλο και άρχισαν να χτυπούν με μανία τον 61χρονο.
Το θύμα της επίθεσης φέρει χτυπήματα σε όλο το σώμα του και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, στο τμήμα επειγόντων, όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.
Στη συνέχεια, η ΕΛΑΣ συνέλαβε δύο 18χρονους από τα Τρίκαλα, ενώ αναζητείται και ένας 28χρονος από την Αθήνα, μέλος της ίδιας παρέας. Σημειώνεται ότι υπήρξε και τέταρτο άτομο, τα στοιχεία του οποίου ακόμα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, με την αστυνομία να διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr











