Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εκρήξεις με τραυματίες στη ναυτική βάση της Λεμεσού-Χωρίς ρεύμα μεγάλο τμήμα της Κύπρου

Εκρήξεις με τραυματίες στη ναυτική βάση ...

Οι εκρήξεις έγιναν στις 6 το πρωί

Ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν σήμερα στις 6 το πρωΐ στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στο Ζύγι, έξω από την Λεμεσό, στην Κύπρο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα με πληροφορίες να υπάρχουν σοβαρά τραυαμτίες αλλά και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση του νησιού.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την αστυνομία, οι εκρήξεις οφείλονται σε φωτιά που πήραν 98 εμπορευματοκιβώτια πυρίτιδας.

Στο μεταξύ, βλάβες σημειώθηκαν στους ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς της Μονής και του Βασιλικού, οι οποίοι τέθηκαν εκτός λειτουργίας. Οι βλάβες εκτιμάται ότι οφείλονται στις εκρήξεις.Πολύ χαμηλή ορατότητα και έντονη μυρωδιά καμένου επικρατεί στον παλαιό αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού κοντά στο Βασιλικό και στο Μαρί.

Η αστυνομία έχει κλείσει την έξοδο του παλαιού δρόμου Λευκωσίας-Λεμεσού που οδηγεί στο Μαρί και δεν επιτρέπει την είσοδο ούτε στους εργαζομένους στο Βασιλικό. Τα μόνα οχήματα που περνούν από το συγκεκριμένο σημείο είναι ασθενοφόρα.Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, λίγα λεπτά πριν τις 6 η ώρα το πρωΐ ακούστηκε ένας εκκωφαντικός θόρυβος, ενώ στον ουρανό υψώθηκε ένα τεράστιο μανιτάρι καπνού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις