Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Oλονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια-Υπό μερικό έλεγχο η φωτιά στη Ζάκυνθο

Oλονύχτια μάχη με τις φλόγες στην Εύβοια...

Πιθανόν εμπρησμός η φωτιά στην Κερατέα

Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβέστες από το μεσημέρι της Κυριακής με στόχο την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς που μαίνεται στη Βόρεια Εύβοια.Η φωτιά έχει διασπαστεί σε πολλές μικρές εστίες, ενώ στο έργο της κατάσβεσης πήραν μέρος  κατά τη διάρκεια της ημέρας 11 αεροπλάνα 2 ελικόπτερα 80 πυροσβέστες με 27 οχήματα και 4 ομάδες πεζοπόρο τμήμα.

Το απόγευμα της Κυριακής υπό μερικό έλεγχο, τέθηκαν  οι  φωτιές  στη Νεραντζούλα Αργασίου Ζακύνθου, που είναι μέσα σε ρεματιά και στα Κουπιά Μολάων Λακωνίας που καίει αγροτοδασική έκταση χωρίς να απειλεί κατοικημένη περιοχή.

Την ίδια ώρα την εκδοχή του εμπρησμού εξετάζουν οι αξιωματικοί της διεύθυνσης αντιμετώπισης εγκλημάτων εμπρησμού του πυροσβεστικού σώματος, για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην θέση Μπαλντά στην Κερατέα.

Όπως έγινε γνωστό από αρμόδιους αξιωματικούς, η φωτιά εκδηλώθηκε ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικές εστίες σε απόσταση περίπου 200 μέτρων η μία από την άλλη αλλά δεν πρόλαβε να πάρει μεγάλες διαστάσεις γιατί αντιμετωπίστηκε άμεσα από επίγειες δυνάμεις και ένα ελικόπτερο. Από τις φλόγες κάηκαν περίπου 40 στρέμματα δασικής έκτασης ενώ η φωτιά πέρασε μέσα και από αυλές σπιτιών χωρίς όμως να προκαλέσει ζημιές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις