Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προβληματισμός για το γηπεδικό στις Ελπίδες

Προβληματισμός για το γηπεδικό στις Ελπίδες

Συζητήσεις με πλέι μέικερ και περιφερειακό

Μεγάλη προσπάθεια γίνεται για την ενίσχυση των Ελπίδων Πάτρας με παίκτες από άλλες ομάδες εκτός της περιοχής μας, όμως οι πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες λειτουργούν ανασταλτικά στην τελική απόφαση που πρέπει να πάρουν οι συγκεκριμένοι αθλητές. Πρόκειται για ένα πλέι -μέικερ και έναν περιφερειακό παίκτη.
Όπως τόνισε ο manager και προπονητής της ομάδας Ανδρέας Καραβέλας: "Θα το παλέψουμε μέχρι τέλους για την απόκτησή τους και παράλληλα κοιτάμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας, μέχρι εκεί που πατάν τα πόδια μας. Για αυτό το λόγο θα προωθηθούν τρεις -τέσσερις παίκτες από την ομάδα των νέων, συν δύο παίκτες που είχαν σταματήσει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων".

Ωστόσο όπως για όλες της ομάδες έτσι και για τις Ελπίδες το  μεγάλο πρόβλημά τους εξακολουθεί να είναι  το γηπεδικό.

Σε αυτό το κλίμα ήσαν και οι δηλώσεις του έμπειρου κόουτς: "Αν δεν υπάρξει άμεση λύση και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα μας δημιουργήσει πολλά αγωνιστικά προβλήματα και θα μας φέρει σε μειονεκτική θέση έναντι των υπολοίπων ομάδων. Ευελπιστούμε ότι κάτι θα γίνει γιατί είναι κρίμα μία πόλη με τέσσερις ομάδες να αγωνίζονται στις εθνικές κατηγορίες και την πρωταθλήτρια γυναικεία ομάδα ,να αντιμετωπίζουν τέτοιο τεράστιο αγωνιστικό πρόβλημα. Πως θα κρατήσουμε τα παιδιά στις ακαδημίες μας, και πόσο θα μας στηρίζουν οι φίλαθλοί μας μακριά από την φυσική μας έδρα".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports