Στη Βιέννη ο Ανδρέας Κόγκας ως εκπρόσωπος της πατρινής ομάδας
Στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χειροσφαίρισης στη Βιέννη θα πραγματοποιηθεί αύριο η κλήρωση των προκριματικών ομίλων του Champions League, στους οποίους θα συμμετάσχει και η πρωταθλήτρια Ελλάδος, Ορμή Λουξ.
Στην κλήρωση θα παρευρεθεί ο Γενικός Διευθυντής των λεαινών, Ανδρέας Κόγκας, ο οποίος πριν αναχωρήσει για την αυστριακή πρωτεύουσα, δήλωσε στο site της ομάδας: «Είναι η πρώτη φορά στα 10 χρόνια λειτουργίας του συλλόγου που θα υπάρχει εκπροσώπηση σε κλήρωση Ευρωπαϊκού Κυπέλλου. Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία αποφάσισε ότι θα πρέπει να παρευρίσκονται οι εκπρόσωποι όλων των σωματείων που μετέχουν στο Champions League, τους οποίους προσκάλεσαν και φιλοξενούν. Θέλουν να δώσουν πανηγυρικό χαρακτήρα στην κλήρωση, αντίστοιχο με την κλήρωση της ανδρικής διοργάνωσης.
Ελπίζω να φέρω τύχη στην ομάδα μου και να έχουμε μια καλή κλήρωση, αν και είναι αρκετά δύσκολο γιατί όλες οι ομάδες εκτός από μία- δύο είναι πολύ δυνατές. Εάν το επιτρέψουν οι οικονομικές συγκυρίες θα προσπαθήσουμε να φέρουμε μια ακόμα ξένη αθλήτρια. Εάν όχι, θα πάμε όπως είμαστε και θα παλέψουμε με όλες μας δυνάμεις.»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










