Τον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη από συνεδριάσεις της Βουλής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας
Τον αποκλεισμό του Λευτέρη Αυγενάκη από συνεδριάσεις της Βουλής ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Κωνσταντίνος Τασούλας, μετά την διαγραφή του βουλευτή από την Κ.Ο. της ΝΔ με αφορμή το σάλο και την καταδίκη που προκάλεσε η χειροδικία του πρώην υπουργού Ανάπτυξης σε βάρος υπαλλήλου, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο Κωνσταντίνος Τασούλας από το βήμα της Βουλής ανακοίνωσε για τον Λευτέρη Αυγενάκη: «Εφαρμόζοντας τις αρχές που πηγάζουν από τον Κανονισμό το άρθρο 77 είμαι αναγκασμένος να επιβάλω μομφή για ανάρμοστη συμπεριφορά και αποκλεισμό από συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου».
Αυγενάκης: Κατεπείγουσα επιστολή ΟΣΕΥΠΕ στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για τη χειροδικία
Καιρός: Έρχονται καταιγίδες με κεραυνούς και χαλάζι
Φοιτητική κατοικία: Λιγοστεύουν τα οικονομικά ακίνητα στη Θεσσαλονίκη – Πού φτάνουν τα ενοίκια
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













