Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Goal Galore: Πόσο κοστίζει η μεταγραφή του Εμπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτη; Πόσο μεγάλη είναι η ζημιά;

Goal Galore: Πόσο κοστίζει η μεταγραφή τ...

Διαβάστε και ενημερωθείτε σχετικά

Το μεγάλο αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν δεν άντεξε άλλο και ενημέρωσε τον κόσμο για τη μεταγραφή του στη βασίλισσα του ποδοσφαίρου, Ρεάλ Μαδρίτης. Πόσες φορές ακούσαμε φήμες; Τώρα έφτασε η στιγμή. Τέλη σεζόν ο Εμπαπέ θα αφήσει την ομάδα του και θα ενσωματωθεί στο λαμπρό λευκό στόλο των Μαδριλένων, αφήνοντας πίσω του μια σειρά από επιτυχίες και αναμνήσεις που θα παραμείνουν αξέχαστες.

Οικονομικές επιπτώσεις της μεταγραφής

Για πόσο μεγάλη ζημιά μιλάμε εν τέλη πρόκειται αυτή η μεταγραφή; Τι αστρονομικά ποσά θα πρέπει να πληρώσει η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Εμπαπέ; Αν και δεν ξέρουμε ακόμα ακριβές ποσά, ένα είναι σίγουρο. Αναμένεται να έχει μια από τις μεγαλύτερες αν όχι μεγαλύτερη οικονομική επίπτωση. Για καιρό η ισπανική ομάδα ήταν σε μπάντζετ, με όλα τους τα λεφτά να πηγαίνουν στην ανακαίνιση του σταδίου τους. Δεν τους έμενε τάλιρο παραπάνω για μεγάλα ονόματα. Για αυτό και οι περισσότεροι καινούριοι παίκτες ήταν νέοι, που δεν είχαν βγάλει ακόμα όνομα στο ποδόσφαιρο. Τώρα όμως που οι ανακαινίσεις έχουν τελειώσει, ποιός είναι καλύτερος τρόπος να γιορτάσουν από το να κλέψουν τον Εμπαπε από τους Γάλλους; Φάν, στοιχηματιστές, οποιοσδήποτε μπορεί να κοιτάξει την βαθμολογία γαλλίας - ligue 1, και να λάβει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες του παίκτη, ώστε να μπορέσει να τοποθετήσει ένα επιτυχημένο στοίχημα. Εύκολα θα προσέξει κανείς για παράδειγμα πόσο μεγάλο ποσοστό των γκολ έρχονται από τον Γάλλο επιθετικό. Εάν θυμάστε, είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν οι ιταλοί να πάρουν τον Εμπαπε, αλλά 188 εκατομμύρια δολάρια δεν ήταν αρκετά για τη Παρί Σεν Ζερμέν. Τώρα το ποσό είναι λογικά γύρω στα 128 εκατομμύρια, αν και μπορεί ακόμα να αυξηθεί. Αν και ο ποδοσφαιριστής θα πάρει μικρότερο μισθό στη Ρεάλ, θα απολάψει άλλα πλεονεκτήματα, όπως και την δυνατότητα να κερδίσει το μόνο τίτλο που απομένει.

Μεγάλες μεταγραφές στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Η μεταγραφή του Εμπαπέ αναμένεται όπως είπαμε να είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουμε δει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν έχουμε δει και πιο ακραίες. Ποιός γίνεται να ξεχάσει τον θρύλο Ρονάλντο; Όταν άφησε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Ρεάλ Μαδρίτης και αυτός, έσπασε ταμεία. Το ποσό που πλήρωσαν τότε οι Ισπανοί γίγαντες για να αποκτήσουν τον επιθετικό θα έφτανε τα 94 εκατομμύρια σήμερα. 

Και τι να πούμε για τον Πογκμπά; Όσο ήταν μέλος της Γιουβέντους τον είχαν πολλές ομάδες στο μάτι, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν αυτή που κατάφερε να τον αρπάξει για 89 εκατομμύρια. Τώρα δυστυχώς ο ποδοσφαιριστής έχει μπλέξει με τη χρήση απαγορευτικών ουσίων, και το μέλλον του είναι χλωμό. Ένα άλλο όνομα που με κάθε μεταγραφή έγραφε ιστορία, είναι ο Μέσι. Η μετακίνησή του από τη Μπαρτσελόνα στη Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια από τις πιο συζητημένες στο ποδόσφαιρο. Μιλάμε για έναν από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών που έκανε το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Και φυσικά, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τη μεταγραφή του Μπέκαμ από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη Λος Άντζελες Γκάλαξι. Ήταν ένας από τους πιο επιδραστικούς παίκτες, και η μετακίνησή του στην MLS έδωσε νέα ώθηση στο αμερικανικό ποδόσφαιρο. Αν και οι φαν δεν ήταν και πολλοί χαρούμενοι όταν έγινε μέλος μιας ομάδας που δεν είχε κανείς ακουστά.

Όμως, ας μιλήσουμε και για την πιο αμφιλεγόμενη μεταγραφή, η μετακίνηση του Φίγκο από τη Μπαρτσελόνα στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ήταν μια μεταγραφή που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, και η στιγμή που ένας οπαδός πέταξε ένα χοιρινό κεφάλι στο γήπεδο θα μείνει αξέχαστη. Ήταν ένας πραγματικά δυναμικός τρόπος για να αλλάξει κάποιος ομάδα. 


Επιπτώσεις της άφιξης του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης

Η άφιξη του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να έχει τεράστιες επιπτώσεις στη δυναμική της ομάδας, το στυλ παιχνιδιού και τις φιλοδοξίες της. Έχοντας ήδη κατακτήσει πόσους τίτλους και κύπελλα, ο ποδοσφαιριστής βάζει τον στόχο του τώρα στη Τσάμπιονς Λιγκ. Και ποιά ομάδα έχει βγει περισσότερες φορές νικήτρια; Ακριβώς, η Ρεάλ. Ένα λοιπόν είναι σίγουρο, η επόμενη Τσάμπιονς Λιγκ θα έχει τον επιθετικό να βάζει τα δυνατά του. Είναι ένας από τους καλύτερους σκόρερ στο ποδόσφαιρο και σίγουρα ένας από τους γρηγορότερους παίκτες στο γήπεδο.

Ανησυχίες υπάρχουν για το αν θα μπορέσει αυτός ο μεγάλος σταρ να παίξει ανθρώπινα με την ομάδα του. Υπήρχαν τόσες φήμες για το ότι εκείνος ήταν αυτός που αποφάσιζε ποιος θα είναι στην αρχική ενδεκάδα. Στην Ρεάλ όμως δεν έχει τέτοια. Όσο για την νέα του ομάδα, όλοι έχουν επαινέσει τις δεξιότητες του, και τον καλωσορίζουν θερμά. Με τον Άγγλο Τζουντ Μπέλινγκχαμ πλάι του θα αποκτήσουν σίγουρα το κύπελλο. Ως και ο Ρονάλντο παρακολουθεί από κοντά την Ρεάλ, περιμενοντας με ανυπομονησία πως θα αλλάξει την Λιγκ αυτή η νέα προσθήκη.

Από την άλλη, όμως, δεν είναι μόνο ένας ή δυο οπαδοί που έχουν μοιραστεί τις ανησυχίες τους για το στυλ παιχνιδιού του ποδοσφαιριστή. Είναι αρκετά παρόμοιο με του Βίνι και αυτή η μεταγραφή θα μπορούσε ενδεχομένως να αποτελέσει απειλή για τον Βραζιλιάνο παίκτη.

Επιπτώσεις στα στοιχήματα

Η παρουσία του Μπαπέ στη Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει μια νέα δόση ενθουσιασμού στον κόσμο του στοιχηματισμού! Οι αγώνες της Ρεάλ θα γεμίσουν με ακόμα περισσότερη προσμονή και ενέργεια, καθώς ο Μπαπέ φέρνει μαζί του τη δυναμική του και την ικανότητά του να αλλάζει τη ροή του αγώνα με τον ταχύτατο ρυθμό του. Οι στοιχηματιστές θα αναζητούν τις καλύτερες ευκαιρίες και τις πιο ενδιαφέρουσες αγορές σε κάθε παιχνίδι της Ρεάλ, ενώ οι αναμετρήσεις στα μεγάλα πρωταθλήματα και στο Champions League θα προκαλούν ακόμα μεγαλύτερο ενθουσιασμό. Μην ξεχνάμε ότι ο Μπαπέ είναι ένας από τους πιο επικίνδυνους σκόρερ στο ποδόσφαιρο, και η παρουσία του στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλάζει τα δεδομένα του παιχνιδιού. Έτσι, με κάθε αγώνα της Ρεάλ, οι στοιχηματιστές θα έχουν μια νέα ευκαιρία να επενδύσουν σε μια ομάδα που είναι έτοιμη να κυνηγήσει τα μεγάλα όνειρα και τις επιτυχίες!

Οι οπαδοί και οι στοιχηματιστές ανυπομονούν να δουν τι μας επιφυλάσσει αυτή η μεταγραφή. Με την προσθήκη του Μπαπέ, η Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται να είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Είναι μόνο η αρχή αυτή η μεταγραφή; Μετά από την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του σταδίου τους, η Ρεάλ φαίνεται ότι είναι έτοιμη να αναβιώσει τη δόξα της, φέρνοντας στο σύλλογο μεγάλα ονόματα και ακόμα μεγαλύτερες ελπίδες. Περιμένουμε λοιπόν όλοι με ανυπομονησία να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτή η συναρπαστική περιπέτεια και πώς θα αλλάξει το τοπίο του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με την παρουσία του ο Μπαπέ! Αυτή η μεταγραφή είναι απλά η αρχή.

 

Πηγή φωτογραφίας: Pixabay

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports