Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Στην ψυχιατρική πτέρυγα του Κορυδαλλού ο γυναικοκτόνος

Άγιοι Ανάργυροι: Στην ψυχιατρική πτέρυγα...

Οι γιατροί έκριναν πως δεν συνέτρεχε ο παραμικρός λόγος παραμονής του στο νοσοκομείο

Στην ψυχιατρική πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκε ξανά ο δολοφόνος της 28χρονης Κυριακής Γρίβα.

 Ο 39χρονος είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας προ ημερών με αποτέλεσμα να μεταφερθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Αττικόν» και στη συνέχεια στο «Τζάνειο», όπου παρέμενε φρουρούμενος.

 Οι γιατροί έκριναν πως δεν συνέτρεχε ο παραμικρός λόγος παραμονής του στο νοσοκομείο και έτσι το μεσημέρι της Δευτέρας επέστρεψε στον Κορυδαλλό.

 Την απόφαση πήγε η Γενική Γραματεία εγκληματικής πολιτικής υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχοντας λάβει τον ψυχιατρικό φάκελο του δολοφόνου της Κυριακής, και σε συνεννόηση έχει με τους εδικούς, θα αποφασίσουν αν ο 39χρονος θα μεταβεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ή στο κελί.

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από την γυναικοκτονία  έρχεται στο φως της δημοσιότητας που δείχνει όσα ακολούθησαν αφού ο 39χρονος πρώην σύντροφος της Κυριακής Γρίβα, την μαχαίρωσε μέχρι θανάτου λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Στις εικόνες φαίνεται και πως αντέδρασαν οι Αρχές την ώρα του εγκλήματος.

 Όπως φαίνεται στο βίντεο, που δημοσίευσε ο ΑΝΤ1, μόλις συνειδητοποιεί ο φίλος της Κυριακής, που τη συνόδευε τι έχει συμβεί, μπαίνει στο τμήμα για να ζητήσει βοήθεια, ενώ φαίνεται να εξέρχονται οι αστυνομικοί από μέσα αλλά και ο 48χρονος φρουρός, με αργά βήματα, που δείχνουν τα μειωμένα αντανακλαστικά της ΕΛ.ΑΣ. στην υπόθεση αυτή. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις