Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Σπαρτιάτες: Αποχωρεί ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος

Σπαρτιάτες: Αποχωρεί ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος

Την αποχώρησή του από το κόμμα των Σπαρτιατών, με πυρά προς τον Βασίλη Στίγκα, στον απόηχο της απόφασης της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος.

Την αποχώρησή του από το κόμμα των Σπαρτιατών, με πυρά προς τον Βασίλη Στίγκα, και την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε  στον απόηχο της απόφασης της εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ανακοίνωσε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος.

Αναλυτικά η επιστολή του

Ειδικότερα, αναφέρει στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής:

«Κατόπιν της ποινικής δίωξης που παρήγγειλε η εισαγγελία του Αρείου Πάγου εναντίον 11 συναδέλφων μου αλλά και εμού προσωπικά, έπειτα από τις ψευδής και συκοφαντικές καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών Βασίλη Στίγκα, σας γνωστοποιώ ότι αποχωρώ από την κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών».

Όπως η προσθέτει: «Η μέχρι τώρα παραμονή μου σε αυτή (την ΚΟ) είχε να κάνει με την πεποίθησή μου ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν θα ανεύρισκε ούτε ένα ψήγμα αξιοπιστίας σε αυτές τις ψευδείς καταθέσεις, ειδικά μετά τα αποδεικτικά στοιχεία που προσκόμισα ενώπιον της.

Η ηθική μου, η στάση ζωής αλλά και η αξιοπρέπειά μου, δεν μου επιτρέπουν να συνεχίζω να συνυπάρχω με τον άνθρωπο που οδήγησε με ψεύδη και συκοφαντίες κατηγορούμενη σύσσωμη την κοινοβουλευτική του ομάδα.

Αναμένοντας ως εκ τούτου και την απόφαση του Α.Ε.Δ.. θα εκπληρώνω τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος βουλευτής τιμώντας την ψήφο των χιλιάδων συμπατριωτών μας που με εμπιστεύτηκαν».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις