Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Ο ΝΟΠ έχασε 8-7 από την ΑΕΚ ύστερα από ένα δραματικό παιχνίδι

Eurokinissi

Eurokinissi

Ντέρμπι στον Αλιμο

Μεγάλο ντέρμπι στον Άλιμο ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΝΟ Πατρών, για την 5η αγωνιστική της Β´ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 πόλο ανδρών, με την Ένωση να κατακτά μια σημαντική νίκη, με την οποία προσπέρασε τον ΝΟΠ βαθμολογικά.

Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 14 σημειώνοντας, ενώ οι Πατρινοί παρέμειναν στους 11.

 
ΑΕΚ – ΝΟΠ 8-7

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 6μετρο του Αράγια, με τον Γεωργαρά να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι. Οι Πατρινοί πέρασαν μπροστά με ωραίο παραπάνω (1-2), και σκόρερ τον Παπαχριστόπουλο, καθώς και 1-3 με ωραίο σουτ του Μπετχαβά. Η ΑΕΚ μείωσε σε 2-3 με τον Μαρινάγη αμέσως μετά, που ήταν το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο παραπάνω με τον Παππά, όμως από δύσκολη γωνία ο Γεωργαράς έγραψε το 3-4. Άμεση ισοφάριση από τον Αράγια με νέο 6μετρο, ενώ στο 4:09 αποβλήθηκε ο Βασίλης Λαμπάτος από τον πάγκο του ΝΟΠ. Ο Καζάκος κρατούσε τον ΝΟΠ  στο παιχνίδι με διαδοχικές αποκρούσεις. Στα 23 δευτερόλεπτα ο Μαρινάγης έβαλε μπροστά την ΑΕΚ με 5-4 με σουτ από την περιφέρεια.

Στο τρίτο οκτάλεπτο,  ο Καζάζης με δυνατό σουτ έγραψε το 6-4 στο 4:14 , ενώ η Ένωση είχε δοκάρι σε παραπάνω μετά από ταιμ αουτ του Δάνδολου. Ακολούθησε κερδισμένη αποβολή για τον ΝΟΠ και ταιμ αουτ του Ντόσκα. Στο παραπάνω, ο Παπαχριστόπουλος μείωσε σε 6-5.

Τεταρτο οκτάλεπτο, με τον Παπαδόγκωνα να ισοφαρίζει σε παίκτη παραπάνω (6-6). Στο 5:35 ο Αγγελόπουλος κέρδισε ποινή και ο Ντόσκας κάλεσε ταιμ αουτ. Στο παραπάνω, ο ΝΟΠ δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 3:09 ο Παππάς σε παραπάνω σκόραρε για την ΑΕΚ και το 7-6. Στο 1:22 ο Καζάζης με «κεραυνό» έγραψε το 8-6 για την Ένωση. Στα 57 ο Παπαδόγκωνας σε παραπάνω μείωσε σε 8-7 για τον ΝΟΠ.

ΑΕΚ – ΝΟ Πατρών 8-7

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-1, 1-1, 2-2

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Ασβέστης, Βέκκος, Σταμέλος, Κοκκινάκης, Μαυρωτάς, Παππάς 2, Φωτεινάκης, Καζάζης 2, Τουρκομένης, Στελλάτος, Αράγια 2, Βούκσεβιτς, Παρτσόγλου, Μαρινάγης 2

ΝΟ Πατρών (Γιώργος Ντόσκας): Καζάκος, Τζώρτζης, Αγγελόπουλος, Κανελλόπουλος Β., Λαμπάτος, Παπαχριστόπουλος 2, Παπαδόγκωνας 2, Πασσάς, Ανδρικόπουλος, Γεωργαράς 2, Κρεμανταλάς, Γαβαλάς Ι., Βυθούλκας, Γουίλσον 1, Μπετχαβάς 1

ΠΗΓΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΕΣΚΑΡΑ

Με επιτυχία και χαμόγελα ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports