Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αποχαιρετισμός στο Πατρινό Καρναβάλι 202...

Αποχαιρετισμός στο Πατρινό Καρναβάλι 2024 με το πάρτι υπερπαραγωγή! Τι είδαμε στο πάρτι των πληρωμάτων - ΦΩΤΟ & BINTEO

Και στο φετινό πάρτι που ήταν sold out από την Τσικνοπέμπτη όλα ήταν «φωτεινά» και προσεγμένα

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Το καλύτερο φινάλε του Πατρινού Καρναβαλιού  ήταν και για φέτος το πάρτι των πληρωμάτων που πραγματοποιήθηκε την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, με την οργανωτική σφραγίδα των master υψηλού επιπέδου διοργανώσεων στην Πάτρα, Δημήτρη Φάκαλου και Νάντιας Κωνσταντινίδη.

Πρόκειται για το πάρτι που κάνουν τα πληρώματα 45-51-62-77-78-106-128-135-210-211-222 στον πολυχώρο 5Ε, και έχει καθιερωθεί ως κλασική συνταγή για να αποχωριστούμε το Καρναβάλι.

Δεν πρόκειται για ένα απλό καρναβαλικό πάρτι. Η διοργάνωση είναι πρωτόγνωρη όχι μόνο για τα τοπικά δεδομένα, αλλά σε πανελλήνιο βεληνεκές, αφήνοντας άφωνους τους επισκέπτες. Είναι από τις εκδηλώσεις - πρέσβεις τους πατρινού καρναβαλιού, που αποτελεί κάθε χρόνο θέμα συζήτησης, ενώ οι προσκλήσεις είναι περιζήτητες. 

Φέτος για μία ακόμη χρονιά ήταν sold out από την Τσικνοπέμπτη. Πρόκειται για ένα καρναβαλικό φεστιβάλ με πολλές ταυτόχρονες επι μέρους σκηνές, δεκάδες εκπλήξεις, μπουφέδες και μπαρ σε κάθε γωνιά. Μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να ζήσεις!

Στην είσοδο του πάρτι live street band καλωσόριζε τους καλεσμένους που περνούσαν από ένα διάδρομο με πολύχρωμες κορδέλες για να μπουν στο πάρτι, ενώ στους υπαίθριους χώρους περιφέρονταν ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι. Στο επιβλητικό δέντρο ban yan γίνονταν εναέρια ακροβατικά ενώ δεν πέρασαν απαρατήρητα δύο 360 video booths και ένα Bacardi photobooth. Σε ένα από τα ερειπωμένα κτήρια της 5Ε όλο το βράδυ γινόταν mapping projection με θέμα Carnival factory.  

Τα 4 stages μουσικής!

Στο πάρτι υπήρχαν 4 μουσικές σκηνές. 

Στο carnival dome (εξωτερική τέντα 20x35μ)  dJs ήταν ο Κωνσταντίνος Γεωργίου, ο Θεόδωρος Πίγκας και ο Στέλιος Αποστολόπουλος. Στο club stage dj ήταν ο Γιάννης Τζόβολος, στο house room dj ήταν ο Νίκος Διαμαντόπουλος και ο dj Gogos. Το ενδιαφέρον τράβηξε και το red bull silent disco πάρτυ με τον dj Andy Es.

Το φαγητό και το ποτό

Στο πάρτι υπήρχαν και τα Food spots! Ξεχωρίσαμε το Sandwich corner με διαφορά brioche sandwiches αλλά και το China town (με noodles, κινέζικο ρύζι). Απόλαυση ήταν και το Little Italy (pasta, gelateria), ενώ στο Octoberfest υπήρχαν πολλές επιλογές (hot dogs, burgers, pulled pork, deep fried chicken, jacket potatoes, μπύρες). Στο Sugar land βρήκαμε σουβλάκια προφιτερόλ, γαλακτομπούρεκα και παγωτά! Μετά από όλα αυτά στην έξοδο μοιράστηκαν λαγάνες και ταραμοσαλάτα.

Φυσικά τα Bar spots είχαν… τα πάντα! Οι καλεσμένοι είχα να επιλέξουν ανάμεσα στο Bacardi mojito bar, το Three cents bar όπου πρόσφεραν 3 διαφορετικά cocktails, το Montelvini bubble bar,το  Red bull bar, το  Μάμος vintage car αλλά και το beer station.

Το φετινό hang over bag / next day kit μοιράστηκε με το σύνθημα «STAY ALIVE & REGRET NOTHING»

Στην είσοδο υπήρχε first aid station με τρία εκπαιδευμένα άτομα ομάδας διάσωσης και πρώτων βοηθειών που στον εξοπλισμό τους είχαν ακόμα και απινιδωτή, ενώ είχαν επιστρατευτεί και χημικές τουαλέτες προκειμένου να μην δημιουργείται συμφόρηση στις υπαρχουσες εγκαταστάσεις. 

Χορηγοί: Bacardi Μπύρα Μάμος Three cents Red bull Philosophy Maison concept & object Montelvini Coffee island

Οι φωτογραφίες είναι του Βασίλη Παπαϊωάννου και της Νάντιας Κωνσταντινίδη.

Βίντεο: Χρήστος Ορτέντζιο, Νίκος Πατρώνας, Μιχάλης Τσουραπάκης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr