Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζεται για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Θήβα

Στέφανος Κασσελάκης: Ετοιμάζεται για την...

Ποιοι πήγαν να τον δουν στο πρώτο επισκεπτήριο

Την πρώτη του εβδομάδα ως φαντάρος διανύει στη Θήβα ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος στις 15 Μαρτίου παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πυροβολικού.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα υπηρετήσει περίπου 20 ημέρες και θα εξαγοράσει τη θητεία του, όπως προβλέπεται για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Σύμφωνα με την εκπομπή "Live News" του Mega και τη δημοσιογράφο Χριστίνα Κοράη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμμετέχει στις πρόβες που γίνονται στο στρατόπεδο για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου όπου θα παρελάσει με όλους τους νεοσύλλεκτους.

Στέφανος Κασσελάκης: Το βίντεο στο TikTok για το κούρεμα και ξύρισμα πριν παρουσιαστεί φαντάρος στη Θήβα

 Μάλιστα, ο Στέφανος Κασσελάκης εκπαιδεύεται και στη βολή για να μπορέσει να φέρει όπλο στην παρέλαση, ενώ συμμετέχει σε όλες τις δραστηριότητες και αύριο θα είναι στα μαγειρεία.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε το πρώτο του επισκεπτήριο. Οι άνθρωποι που τον επισκέφθηκαν ήταν ο διευθυντής του γραφείου του Μανώλης Καπνισάκης και ο πρώην αρχηγός ΓΕΕΘΑ και βουλευτής Επικρατείας του κόμματος, Ευάγγελος Αποστολάκης.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι λίγο πριν μπει στο στρατόπεδο, ο Στέφανος Κασσελάκης, σε ομιλία του στη Θήβα, είχε δηλώσει ότι είναι τιμή του που υπηρετεί την πατρίδα.

"Είναι τιμή μου να βρίσκομαι εδώ για να υπηρετήσω την πατρίδα μου, τη χώρα που αγαπώ, ως ένας απόδημος που έχει επιστρέψει για να προσφέρει στον τόπο του. Είμαι υπερήφανος για τη χώρα μου, αλλά όχι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μου" είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις