Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στάση αναμονής απο τον Αντώνη Σαμαρά

Στάση αναμονής απο τον Αντώνη Σαμαρά

Συνεχείς οι συσκέψεις στη Συγγρού απο το πρωί

Στάση αναμονής τηρεί η ηγεσία της ΝΔ παρακολουθώντας με αυξημένη προσοχή τις κινήσεις του πρωθυπουργού, παράλληλα με τις εξελίξεις στο κυβερνών κόμμα και τις κινητοποιήσεις στο κέντρο της Αθήνας. Η ηγεσία τη ΝΔ διέψευσε με κατηγορημτικότητα αναφορές του κ. Παπανδρέου ότι υπήρξε επικοινωνία των δύο αρχηγών τις τελευταίες ημέρες.

Θεωρεί, δε, ότι είναι ένδειξη του αδιεξόδου και του πανικού του πρωθυπουργού λόγω των εξελίξεων στο κόμμα του και στην κοινωνία. Αποφεύγει να τοποθετηθεί γύρω από τις φήμες περί των πιθανών κινήσεων του πρωθυπουργού και περιμένει επίσημη ενημέρωση.

Το επιτελείο της λεωφόρου Συγγρού εκφράζει την απορία του για το ό,τι ο κ. Παπανδρέου ξεκίνησε την ενημέρωση των αρχηγών από τον κ. Κουβέλη και την κα. Παπαρήγα και όχι από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Όσο για τα σενάρια που κυκλοφορούν από κυβερνητικούς κύκλους σχετικά με κινήσεις συναίνεσης ή κυβέρνηση προσωπικοτήτων, λένε ότι οι θέσεις της ΝΔ είναι γνωστές. Αυτό σημαίνει ότι δεν προσφέρει συναίνεση στην κυβέρνηση ούτε θα στηρίξει σχήμα συνεργασίας με επικεφαλής τον κ. Παπανδρέου, αφού διαφωνεί πολιτικά με το Μεσοπρόθεσμο και το μνημόνιο.

Δεν είναι βέβαιο ότι ο κ. Σαμαράς θα απαντήσει θετικά σε νέα πρόταση για συνάντηση με τον κ. Παπανδρέου ή για Συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών, αφού θεωρεί ότι είναι επικοινωνιακές κινήσεις και αποσκοπούν στην αναζήτηση συνενόχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις