Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Καρναβάλι: Πατείς με πατώ σε στα ΚΤΕΛ- 1...

Καρναβάλι: Πατείς με πατώ σε στα ΚΤΕΛ- 190 δρομολόγια προς Πάτρα- Μόνο σήμερα έρχονται 5.000 άτομα- ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Η κορύφωση της άφιξης των εκδρομέων έχει αρχίσει

THE BEST CARNIVAL 2024
/

Οι επισκέπτες για το Πατρινό Καρναβάλι του 2024, έχουν ήδη ξεκινήσει να έρχονται, με τις τελευταίες εκτιμήσεις, να αναφέρουν ότι θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Η κορύφωση της άφιξης των εκδρομέων έχει αρχίσει από σήμερα το πρωί, με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας, να έχει διπλασιάσει τα δρομολόγιά του, από Αθήνα προς Πάτρα.

Όπως είπε στο thebest.gr ο πρόεδρός του, Ανδρέας Μανωλόπουλος, τα δρομολόγια ενισχύονται από σήμερα, με τον αριθμό να ανεβαίνει στα 90 από την Αθήνα, αντί των 30 δρομολογίων που υπάρχουν κανονικά και 10 ακόμα από Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Βόλο. Αυτό σημαίνει, ότι μόνο σήμερα θα ταξιδέψουν προς Πάτρα, 5.000 άτομα. Για τις επόμενες, ημέρες ο αριθμός, θα ανέβει στα 190 περίπου δρομολόγια κυρίως την Παρασκευή, που είναι η κατεξοχήν ημέρα έλευσης των επισκεπτών,  ανάλογα με την ζήτηση που θα υπάρχει. Για το διήμερο θα υπάρχει επίσης αύξηση των δρομολογίων, όπως και την Καθαρά Δευτέρα, ημέρα επιστροφής των εκδρομέων στις πόλεις τους.

Επίσης, ο κ. Μανωλόπουλος, επεσήμανε, ότι ήδη είναι μεγάλος ο αριθμός των κρατήσεων θέσεων και ότι από φέτος οι επισκέπτες μπορούν να κλείνουν και μέσω του διαδικτύου, ενώ αυτό λόγω του μεγάλου όγκου επισκεπτών, δεν θα γίνεται τηλεφωνικά. «Προσπαθούμε να εξυπηρετήσουμε όλο τον κόσμο που θέλει να έρθει στην Πάτρα, το τριήμερο του Καρναβαλιού. Όπως, προείπα, τα δρομολόγια είναι αυξημένα, δεν θέλουμε να δυσαρεστήσουμε κανέναν. Με το κλείσιμο εισιτηρίων ηλεκτρονικά, υπάρχει μεγάλη διευκόλυνση, όχι μόνο για τον κόσμο που θα έρθει από άλλες πόλεις της χώρας μας, αλλά και από το εξωτερικό. Από σήμερα μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα, όλοι όσοι εργαζόμαστε στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ είμαστε σε εγρήγορση για να τους εξυπηρετήσουμε όλους». 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr