Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο της συμπολίτισσας Χρυσούλας χήρας Κωνσταντίνου Λαγουμιτζή

Πάτρα: Θλίψη και συγκίνηση για το θάνατο...
Μαρτάτος Tάκης

Ο γιος της εκλιπούσας, Νικόλας Λαγουμιτζής συνεχίζει επάξια την οικογενειακή επιχείρηση επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων στο γνώριμο σημείο της Αγ. Νικολάου 52 και Κανακάρη 100

Θλίψη και συγκίνηση προξένησε η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσας Χρυσούλας χήρας Κωνσταντίνου Λαγουμιτζή.

Η Χρυσούλα Λαγουμιτζή έφυγε από τη ζωή πλήρης ημερών. Ήταν παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο (Ντίνο) Λαγουμιτζή, εκλεκτό μέλος για χρόνια της τετράφωνης χορωδίας του ιερού ναού Παντανάσσης, «Γ. Τριάντης» και έμπορος επίπλων, και μητέρα δύο παιδιών του Νικόλα Λαγουμιτζή και της Γεωργίας.

Ο Νικόλας Λαγουμιτζής συνεχίζει επάξια την επιχείρηση μαζί με τη σύζυγο του, Ελίνα, διαθέτοντας ποιοτικά έπιπλα, φωτιστικά και διακοσμητικά αντικείμενα στο γνώριμο σημείο της επιχείρησης του, στο ιστορικό κέντρο της Πάτρας, στην οδό Αγίου Νικολάου 52 και Κανακάρη 100.

Η Χρυσούλα Λαγουμιτζή που το τελευταίο διάστημα είχε πέσει και χτυπήσει, γεγονός που σε συνδυασμό με την ηλικία της συνέτειναν στην επιδείνωση της υγείας της, υπήρξε μία ιδιαίτερα ευγενής γυναίκα, με μόρφωση, κοινωνική και πάντα φρόντιζε να δίνει το παρών στο κατάστημα επίπλων του συζύγου της και κατόπιν του γιου της.

Η είδηση ότι έφυγε από τη ζωή σκόρπισε λύπη. Η κηδεία της θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Παντανάσσης την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024 στις 12 το μεσημέρι όπου αναμένεται να παραστεί και η χορωδία του ναού για να ψάλλει μιας και η εκλιπούσα φρόντιζε πάντα να πηγαίνει στις συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις της Χορωδίας. Εξάλλου ο αείμνηστος σύζυγος της, Κωνσταντίνος Λαγουμιτζής είχε διατελέσει και εκ των μαέστρων της ανδρικής τετραφώνου χορωδίας του ναού Παντανάσσης και είχε τιμηθεί για το έργο και την προσφορά του.

Θα ακολουθήσει η ταφή της στο Α’ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις