Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τρίκαλα: “Σκότωσα τον πατέρα μου” - Τα πρώτα λόγια του 46χρονου, τι ισχυρίζεται

Τρίκαλα: “Σκότωσα τον πατέρα μου” - Τα π...

Τι δήλωσε στους αστυνομικούς για το έγκλημα- Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Σε σοκ βρίσκεται η τοπική κοινωνία των Τρικάλων, μετά από το φρικιαστικό έγκλημα που τελέστηκε με θύμα έναν 77χρονο, ο οποίος δολοφονήθηκε από τον 46χρονο γιο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, μέσα στην οικογενειακή επιχείρηση επί της οδού Καρδίτσης, με τον δράστη να έχει ήδη συλληφθεί.

Έγκλημα στα Τρίκαλα: Γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο - Τι αποκάλυψε στους αστυνομικούς

Τα πρώτα ευρήματα δείχνουν πως το έγκλημα φέρεται να τελέστηκε αρκετές ώρες πριν, με τις αρχές να εκτιμούν πως μάλλον η δολοφονία σημειώθηκε χθες, Σάββατο (17/02), ίσως και Παρασκευή (17/02).

 
 
 
 
 
 

Το τηλεφώνημα του 46χρονου
Ο 46χρονος πατροκτόνος τηλεφώνησε σήμερα, Κυριακή (18/02), στην Άμεση Δράση, ενημερώνοντας για όσα είχαν συμβεί και ομολογώντας το έγκλημά του.

“Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου”. Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου στο τηλεφώνημα, σύμφωνα με πληροφορίες .

 Όταν έφτασαν εκεί οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά σε μια αποτρόπαιη εικόνα, καθώς, εκτός από το κεφάλι, το οποίο βρισκόταν δίπλα στη σορό, ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Τι ισχυρίζεται ο δράστης
Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και νοσηλεύεται φρουρούμενος από αστυνομικούς. Οι γιατροί είπαν πως τα τραύματα του γιου, δεν είναι σημερινά, με τον δράστη να παραδέχεται πως το έγκλημα σημειώθηκε πριν από δύο ημέρες.

Ο δράστης, σύμφωνα με την ΕΡΤ, επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι σκότωσε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους.

Από τα πρώτα στοιχεία, πάντως, φάνηκε ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 77χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

“Τους άκουσα να μαλώνουν”
“Ήταν μια τυπική οικογένεια. Ήρεμη, δεν έδινε δικαιώματα και δεν τραβούσε την προσοχή. Ο δράστης ήταν μοναχοπαίδι. Είμαι σε σοκ δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έκανε. Πριν το φονικό είχαν καυγά. Τους άκουσα να μαλώνουν“ σημείωσε μάρτυρας. “Δεν φανταζόμουν ποτέ όμως ότι θα τον σκότωνε. Σήμερα ειδοποίησε τις αρχές και κάλεσε και το ΕΚΑΒ γιατί αυτοτραυματίστηκε” περιέγραψε ο ίδιος, εμφανώς συγκλονισμένος.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην οικογενειακή επιχείρηση είναι σε πλήρη εξέλιξη, ώστε να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέστηκε το έγκλημα.

ΠΗΓΗ trikalavoice.gr thesstoday.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις