Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αρτοκλασία από τους Μεσσήνιους το πρωί της Παρασκευής στο ναό Ευαγγελιστρίας

Πάτρα: Αρτοκλασία από τους Μεσσήνιους το...

Η αρτοκλασία τελείται υπέρ υγείας των μελών των εν Πάτραις Μεσσηνίων λόγω της εορτής της Πολιούχου της Καλαμάτας, Παναγίας της Υπαπαντής

Tην Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2024 η εκκλησία μας τιμά την Υπαπαντή του Χριστού και ως γνωστόν πανηγυρίζει και εορτάζει η πόλη της Καλαμάτας.

Στην Πάτρα το πρωί της Παρασκευής στον ιερό Μητροπολιτικό ναό Ευαγγελιστρίας στη διάρκεια της Θείας λειτουργίας στις 8.30 π.μ. θα πραγματοποιηθεί αρτοκλασία υπέρ υγείας και προκοπής των μελών των εν Πάτραις Μεσσηνίων. Το κάλεσμα για την τέλεση της αρτοκλασίας γίνεται από την πρόεδρο του Δ.Σ. του Παμμεσσηνιακού Συνδέσμου «Ο Παπαφλέσσας», Πηνελόπη Ν. Λαμπούση λόγω της Πολιούχου της Καλαμάτας Παναγίας της Υπαπαντής.

Όπως επίσης τονίζεται, από τους Μεσσήνιους της Πάτρας θα στολιστεί η εικόνα της Παναγίας και θα προσκομιστεί και πρόσφορο για ευλογία υπέρ υγείας.

Στη Θεία λειτουργία για την εορτή της Υπαπαντής στην Ευαγγελίστρια, θα ιερουργήσει και θα ομιλήσει ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ιεροκήρυκας της Ιερά Μητροπόλεως Πατρών.

*Να προσθέσουμε πως απόψε Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου 2024 στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών στην οδό Μαιζώνος, θα τελεστεί Ιερά Αγρυπνία επί τη Εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Έναρξη: 8.30 μ.μ.     

Λήξη: 0.45 π.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις