Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Ραγίζει» καρδιές η ανάρτηση της αδερφή της, «εις το επανιδείν, σε αγαπώ»

Ραφαέλα Πιτσικάλη: «Ραγίζει» καρδιές η α...

Η ανάρτησή της

«Ραγίζει» καρδιές η αδερφή της Ραφαέλας Πιτσικάλη, που έφυγε από την ζωή δίνοντας άνιση μάχη τα τελευταία χρόνια με μια σπάνια μορφή καρκίνου.
Η νεαρή πάλευε με τη νόσο γνωστή ως Σάρκωμα Ewing από το 2020 και έφυγε από τη ζωή λίγες μέρες μετά τα 21α γενέθλιά της.

 Τον Αύγουστο του 2023, όπως μεταφέρει το hania.news, είχε ταξιδέψει στις ΗΠΑ για να νοσηλευτεί σε εξειδικευμένο κέντρο στο Χιούστον, έχοντας στο πλευρό της τη μητέρα της.

Για να μπορέσει να κάνει αυτό το ταξίδι, είχε γίνει καμπάνια για τη συγκέντρωση χρημάτων, η οποία γνώρισε σημαντική ανταπόκριση.

Η νεαρή είχε συγκινήσει με τις αναρτήσεις της στα social media, καθώς, παρά τη μεγάλη την περιπέτεια, δεν έχανε το χαμόγελό της και δημοσίευσε συνεχώς περιεχόμενο από το νοσοκομείο.

Η συγκινητική ανάρτηση της αδερφής της
«Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ’αγαπώ».

«Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν όσο εμείς δεν τους ξεχνάμε. Με ενέπνευσες, με έκανες πιο δυνατή, πιο χρωματιστή μα κυρίως με έκανες να εκτιμήσω την κάθε στιγμή. Έγινες άγγελος. Σ ’ευχαριστώ για όλες τις στιγμές μας γενναίο μου πλάσμα. Είμαι περήφανη που είμαι αδερφή σου. Εύχομαι μια μέρα τα παιδιά μου να σου μοιάσουν. Θα έρθω να σε συναντήσω αδερφούλα μου. Μπόρα είναι και πέρασε?.Εις το επανιδείν Ραφαελίτσα μου. Σ ’αγαπώ #rafaelapitsikali 24.01.2024».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις