Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ξεχάστε το Cardano – Αυτά τα 3 altcoins θα εκτοξευτούν

Ξεχάστε το Cardano – Αυτά τα 3 altcoins ...

Ενημερωθείτε αναλυτικά

Αρκετές αναφορές έχουν γίνει σχετικά με το Cardano το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ένα κρυπτονόμισμα το οποίο έχει καταστεί μια αρκετά δημοφιλής επένδυση, χάρη στην καινοτόμα πλατφόρμα blockchain που προσφέρει. Ωστόσο, ένεκα του ότι η διακυμάνσεις στην τιμή του είναι σχετικά μικρές, ολοένα και περισσότεροι επενδυτές στρέφονται σε νέα καινοτόμα κρυπτονομίσματα, με μεγαλύτερες προοπτικές κέρδους.

Αγοράστε SPONGEV2 εδώ

Τι είναι το Cardano (ADA);

Το Cardano (ADA) αποτελεί το κρυπτονόμισμα του ομωνύμου blockchain, το οποίο προσφέρει η δυνατότητα έξυπνων συμβολαίων, όπως το Ethereum. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να το αξιοποιήσουν για τη δημιουργία αποκεντρωμένων εφαρμογών (dApps) και λύσεων αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (DeFi).

Αν και η πορεία του είναι εξαιρετική στο πέρασμα του χρόνου, με μια ετήσια άνοδο πάνω από 30%, αρκετοί είναι οι υποστηρικτές του που αναζητούν για νέες επενδυτικές ευκαιρίες. Εάν ανήκετε και εσείς στην κατηγορία αυτή, μπορείτε να βρείτε παρακάτω 3 altcoins που αναμένεται να εκτοξευτούν το προσεχές χρονικό διάστημα.

3 Altcoins που θα εκτοξευτούν το 2024

Ενώ το Cardano έχει κερδίσει σημαντική προσοχή στην αγορά crypto, πολλά άλλα κρυπτονομίσματα φαίνεται να είναι έτοιμα για σημαντική ανάπτυξη. Τρία από τα καλύτερα altcoins της αγοράς αυτή τη στιγμή, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στο στάδιο της προπώλησης, είναι το Sponge V2, το Bitcoin Minetrix και το Launchpad XYZ.

1. Sponge V2 – Το δημοφιλές meme coin αναβαθμίζεται με χρησιμότητα και P2E Game

Το Sponge V2 αποτελεί την δημοφιλέστερη επιλογή σε νέα κρυπτονομίσματα για αγορά αυτή τη στιγμή. Ως ο διάδοχος του εξαιρετικά επιτυχημένου Sponge Coin, το Sponge V2 δεν είναι απλώς ένα meme coin, αλλά ένα έργο με όραμα. Η αναβαθμισμένη έκδοση εισάγει ένα σύγχρονο παιχνίδι Play-to-Earn (P2E), προσθέτοντας χρησιμότητα και δέσμευση για τους επενδυτές.

Το οικοσύστημα Sponge V2 επιτρέπει στους χρήστες να κερδίζουν $SPONGEV2 tokens συμμετέχοντας στο παιχνίδι P2E. Καθώς οι παίκτες προχωρούν, συσσωρεύουν ανταμοιβές, δημιουργώντας ένα δυναμικό περιβάλλον που εκτείνεται πέρα από τις παραδοσιακές έννοιες των κρυπτονομισμάτων. Ο συνδυασμός της απήχησης του meme και ενός λειτουργικού οικοσυστήματος τοποθετεί το Sponge V2 ως μια ελκυστική επένδυση με τεράστιες προοπτικές.

Αγοράστε SPONGEV2 εδώ

2. Bitcoin Minetrix – Καινοτόμα πλατφόρμα εξόρυξης crypto για όλους

Το Bitcoin Minetrix (BTCMTX) αποτελεί ένα επίσης καινοτόμο έργο, το οποίο έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει μία από τις καλύτερες προπωλήσεις κρυπτονομισμάτων, συγκεντρώνοντας πάνω 9 εκατομμύρια δολάρια. Καθόλου περίεργο θα λέγαμε, αν σκεφτεί κανείς την πλατφόρμα εξόρυξης στο cloud Που προσφέρει.

Ειδικότερα, οι επενδυτές που θα αποκτήσουν κρυπτονομίσματα $BTCMTX, θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποντάρουν για να κερδίσουν μονάδες εξόρυξης. Όσο περισσότερες μονάδες εξόρυξης χρησιμοποιούνται, τόσο μεγαλύτερες είναι οι παθητικές ανταμοιβές από την εξόρυξη. Αυτή η καινοτόμος προσέγγιση παρέχει μια γέφυρα μεταξύ της παραδοσιακής εξόρυξης και της αποκεντρωμένης χρηματοδότησης, καθιστώντας το Bitcoin Minetrix ένα altcoin που μπορεί να εκτοξευθεί σύντομα.

Αγοράστε BTCMTX εδώ

3. Launchpad XYZ – Ο επενδυτικός σας σύμμαχος

Το Launchpad XYZ είναι ένα launchpad για νέα έργα κρυπτογράφησης. Σε μια αγορά που καθοδηγείται από την καινοτομία και τις νέες ιδέες, το Launchpad XYZ διαδραματίζει κρίσιμο ρόλο στον εντοπισμό και την υποστήριξη αναδυόμενων έργων στο blockchain. Συμμετέχοντας στο οικοσύστημα του Launchpad XYZ, οι επενδυτές αποκτούν πρόσβαση σε πληροφορίες για νέες κερδοφόρες επενδύσεις.

Συγκεκριμένα, αγοράζοντας ένας επενδυτής κρυπτονομίσματα $LPX, έχει τη δυνατότητα να αγοράσει την VIP κάρτα μέλους του Launchpad XYZ. Με την κάρτα αυτή, αποκτά πρόσβαση σε καινοτόμα επενδυτικά εργαλεία και αναλύσεις, που θα τον βοηθήσουν να βρει τα επόμενα κρυπτονομίσματα που θα εκτοξευτούν σε τιμή.

Αγοράστε LPX εδώ

Γιατί αυτά θεωρούνται τα καλύτερα Altcoins αυτή τη στιγμή;

Ενώ το Cardano προσφέρει σημαντικά πλεονεκτήματά του, τα altcoins που αναφέραμε παραπάνω προσφέρουν καινοτόμες λειτουργίες αλλά και μεγάλες προοπτικές ανόδου. Άλλωστε, τα περισσότερα κρυπτονομίσματα που ξεχώρισαν στην αγορά, σημείωσαν εντυπωσιακές ανόδους στην τιμή τους κατά τα πρώιμα στάδια.

Με λίγα λόγια, ένα νέο κρυπτονόμισμα έχει περισσότερες πιθανότητες να εκτοξευτεί σε τιμή, από κάποιο που βρίσκεται ήδη καιρό στην αγορά και η τιμή του μεταβάλλεται με μικρότερους ρυθμούς.

Ωστόσο, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να θυμάστε ότι κάθε επένδυση σε crypto coins μπορεί να κρύβει κινδύνους. Προσπαθήστε λοιπόν να διαφοροποιήσετε το χαρτοφυλάκιό σας και να επενδύσετε σύμφωνα με τη δικής ας ανοχή στον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά