Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η 31χρονη «εγκέφαλος» και ο 34χρονος που είχε ρόλο φωτογράφου

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η 31χρον...

Στη φυλακή οδηγούνται οι δύο από τους τους τρεις πρώτους που απολογήθηκαν σήμερα για εμπλοκή τους στο κύκλωμα μαστροπείας με θύματα ανήλικες

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν δύο από τους τους τρεις πρώτους κατηγορούμενους που απολογήθηκαν για την υπόθεση μαστροπείας με θύματα ανήλικες.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, η 31χρονη «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη πήραν το δρόμο για τη φυλακή, κατηγορούμενοι για μαστροπεία και πορνογραφία κατά περίσταση.

Ο τρίτος κατηγορούμενος, στον οποίο αποδίδεται το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο, αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ.

Τι υποστήριξε η 31χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 31χρονη φέρεται να υποστήριξε πως δεν εξωθούσε κορίτσια στην πορνεία και πως, όταν υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει με τη 17χρονη, την οποία γνώριζε από το ινστιτούτο αισθητικής που διατηρεί, προσπάθησε να την πείσει να σταματήσει.

Οι δυο συγκατηγορούμενοί της, επίσης, αρνήθηκαν τις κατηγορίες λέγοντας -κατά πληροφορίες- ότι δεν ήξεραν ότι τα κορίτσια ήταν ανήλικες.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις