Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σε μια κατάμεστη αίθουσα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών

Πάτρα: Σε μια κατάμεστη αίθουσα η κοπή τ...

Παρέστη & η αντιπεριφερειάρχης δημόσιας υγείας και πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Πατρών, κ. Άννα Μαστοράκου

Την περασμένη Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Μορφωτικού Συλλόγου Ελληνίδων Κυριών που εδρεύει στην Όθωνος Αμαλίας 74, στην Πάτρα.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, με ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα, μέλη και φίλοι του Μορφωτικού συλλόγου, εργαζόμενοι και συνεργάτες, μαθήτριες των τμημάτων, εκπρόσωποι των σωματείων της πόλης της Πάτρας, "Λύκειο Ελληνίδων", "Άλμα ζωής", "Γηριατρική", "Αγκαλιάζω", "Αντικαρκινική Εταιρεία", "Μαχητές", εκπρόσωποι της δημοτικής παράταξης "Σπιράλ" του Πέτρου Ψωμά, με την παρουσία και της αντιπεριφερειάρχη δημόσιας υγείας και προέδρου του Ιατρικού συλλόγου Πατρών, κ. Άννας Μαστοράκου, αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά.

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο πατήρ Βασίλειος, ο οποίος & μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν οι κυρίες, Αμαλία Αντωνοπούλου με τις μελωδίες της στο πιάνο, και Μιρέλλα Κλαμπάνη με τα τραγούδια της.

Και του χρόνου!!

Να έχουμε όλοι υγεία, αγάπη και μια χαρούμενη και ειρηνική χρονιά, αναφέρει η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του Μορφωτικού συλλόγου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις