Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Φάρσαλα: Οι σέξι αγρότες επανήλθαν με best of ημερολόγιο

Φάρσαλα: Οι σέξι αγρότες επανήλθαν με be...

Τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Πριν από 7 χρόνια, το ημερολόγιο με τους σέξι αγρότες από τα Φάρσαλα είχε γίνει το viral των ημερών. Φέτος, οι άνδρες από την Σκοπιά Φαρσάλων επανέρχονται για καλό σκοπό.

Ο υπεύθυνος για την κυκλοφορία του ημερολογίου, τόνισε σε ανάρτηση, πως όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε 50 και πλέον οικογένειες, που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα.

Συνολικά, έχουν κυκλοφορήσει τρία ημερολόγια, το 2019, το 2021, το 2022. Για τα έσοδα από το φετινό ημερολόγιο, ο αρμόδιος, Ηλίας Τσούτσος, έγραψε στο Facebook:

«Νέο ημερολόγιο 2024 …the best moments. Ξεκινήσαμε το 2017 με το πρώτο μας ημερολόγιο που έγινε πολύ γρήγορα viral ακολούθησε το επόμενο το 2019, έπειτα το 2021 και τελευταίο το 2022, κάθε χρόνο και περισσότερη η αγάπη σας. Φέτος όλα τα προηγούμενα 4 ημερολόγια, γίνονται 1 για καλό σκοπό. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα σε πενήντα και πλέον οικογένειες που διαμένουν σε δομή φιλοξενίας, έξω από την Λάρισα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight