Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Την Πέμπτη το Xριστουγεννιάτικο τουρνουά πινγκ πονγκ για μαθητές

Την Πέμπτη το Xριστουγεννιάτικο τουρνουά...

Για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Πατρέων

Μετά από παράκληση πολλών ενδιαφερόμενων, που θέλουν να λάβουν μέρος τα παιδιά τους, αλλά θα είναι εκτός Πατρών λόγω των εορταστικών ημερών, οι διοργανωτές αποφάσισαν την πραγματοποιηση του «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ», που ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου, για αύριο Πέμπτη 4/1.


Το «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ» για μαθητές και μαθήτριες δημοτικού και Γυμνασίου διοργανώνει ο αθλητικός σύλλογος «ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ» Πατρών, υπό την αιγίδα της Τ.Ε. της ΕΦΟΕΠΑ , σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων 16ο Δημοτικό, 49ο Δημοτικό, 50ο Δημοτικό, 13ο Γυμνάσιο, 21ο Γυμνάσιο και τη γενικότερη υποστήριξη της Ένωσης Γονέων και κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων.
Οι αγώνες του «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΙΝΓΚ – ΠΟΝΓΚ » θα γίνουν στο ΠΕΑΚ Δ. Τόφαλος (αίθουσα Ε.Α.Λ. «Φοίνικες Γλυφάδας» Πατρών - Πανεπιστημίου 480 – Μποζαΐτικα)
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές και μαθήτριες Δημοτικών Σχολείων και Γυμνασίων του Δήμου Πατρέων, αρχάριοι και αρχάριες, χωρίς ή με μικρή προπονητική εμπειρία.
Η ώρα έναρξης των αγώνων είναι η 17.00 με ώρα προσέλευσης την 16.00 ώστε να γίνει η κλήρωση των αγώνων σύμφωνα με τους παρόντες.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports