Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πάγωσε η πόλη από τον αιφνίδιο χαμό του Μένιου και του Παντελή

Πάτρα: Πάγωσε η πόλη από τον αιφνίδιο χα...

Έφυγαν ξαφνικά από τη ζωή παραμονή κι ανήμερα των Χριστουγέννων

"Παγωμένα" Χριστούγεννα στην Πάτρα μετά την είδηση του αιφνίδιου θανάτου δυο νέων ανθρώπων.

Ο Μένιος Νιφόρας έφυγε από τη ζωή ξαφνικά παραμονή Χριστουγέννων. Προτού η πόλη προλάβει να συνειδητοποιήσει το τραγικό του χαμού του 35χρονου πατέρα, ανήμερα των Χριστουγέννων, πεθαίνει επίσης αιφνίδια ο barman Παντελής Πολυδερόπουλος, αδελφός του γνωστού ηθοποιού.

Παραμονή Χριστουγέννων νωρίς το απόγευμα. Ο 35χρονος Μένιος Νιφόρας, ιδιοκτήτης συνεργείου αυτοκινήτων στην οδο Μαιζώνος βρίσκεται στο Νοσοκομείο. Είχε επί δύο ημέρες υψηλό πυρετό και δεν αισθανόταν καλά. Ομως τον είχαν καθησυχάσει, όπως και την αγαπημένη του σύζυγο Ελπίδα που βρισκόταν συνεχώς στο πλευρό του.

Μέσα σε λίγα λεπτα, οι γατροί ειδοποιούν την σύζυγο να τον αποχαιρετήσει. Είχε υποστεί οξύ έμφραγμα, πιθανόν όπως της είπαν από κάποιο μικρόβιο. Μέσα σε 5 λεπτά είχε φύγει από την ζωή. Αφήνοντας πίσω του και την 4χρονη κόρη του. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα στην Λακκόπετρα.

 

Την επόμενη μέρα και πάλι στο Νοσοκομείο έχανε την μάχη, επίσης από ανακοπή καρδιάς ένας ακόμη νέος άνθρωπος. Ο barman Παντελής Πολυδερόπουλος. Την προηγούμενη μέρα εργαζόταν κανονικά στο Bara της Ρήγα Φεραίου. Ανήμερα τα Χριστούγεννα αισθάνθηκε αδιαθεσία, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και”έσβησε”. Ηταν μόλις 28 ετών. Θρήνος στην Πάτρα αλλά και το Μαζαράκι από όπου καταγόταν. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 26-12-2023 και ώρα 3.30μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στο Μαζαράκι Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις