Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Το δώρο που έλαβε η σταρ της ποπ, Μαράια Κάρεϊ από τη θρυλική Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Το δώρο που έλαβε η σταρ της ποπ, Μαράια...

Σε ανάρτησή της στο instagram η Μariah Carey κοινοποίησε ένα στιγμιότυπο της μέσα από το γιγάντιο λεωφορείο της περιοδείας, κρατώντας ένα αντίγραφο της βιογραφίας της ντίβας Μπάρμπρα Στρέιζαντ

Η διάσημη τραγουδίστρια Μαράια Κάρεϊ (Μariah Carey) στα 54 της χρόνια σήμερα, συνεχίζει την χριστουγεννιάτικη περιοδεία της με τίτλο «Merry Christmas One And All! Tour», η οποία ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου από το Χάιλαντς της Καλιφόρνια και θα ολοκληρωθεί στις 17 Δεκεμβρίου 2023 στη Νέα Υόρκη.

Αν και η σούπερ σταρ, ερμηνεύτρια του "All I Want for Christmas Is You" που πρωτοκυκλοφόρησε το 1994, έχει μαγέψει το κοινό στις ΗΠΑ και τον Καναδά με τις διαχρονικές χριστουγεννιάτικες επιτυχίες της και απολαμβάνει την αγάπη του ωστόσο δεν ξεχνά και αποτίει φόρο τιμής σε κορυφαίες καλλιτέχνιδες που προηγήθηκαν στη μουσική σκηνή.

Έτσι σε ανάρτησή της στο λογαριασμό της στο Ιnstagram κοινοποιεί ένα δικό της στιγμιότυπο μέσα από το γιγάντιο λεωφορείο της περιοδείας, φορώντας ένα μαύρο κορμάκι με παγιέτες και κρατώντας ένα αντίγραφο της βιογραφίας, 900 σελίδων της 81χρονης σήμερα ντίβας Μπάρμπρα Στρέιζαντ (Barbra Streisand), «My Name is Barbra».

Σε ένα δεύτερο στιγμιότυπο αποκαλύπτει & τη χειρόγραφη αφιέρωση της θρυλικής Στρέιζαντ.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight