Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο γκαλά με Μάριο Φραγκούλη και Γιώργο Περρή στις 26/12

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο γκαλά με Μάριο ...

Στις 16.30 & στις 20.30 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών - Θα τους συνοδεύσει επί σκηνής 12μελής ορχήστρα

Οι ερμηνευτές Μάριος Φραγκούλης και Γιώργος Περρής με τις εξαιρετικές φωνές θα είναι στην Πάτρα τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, την Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2023 για μία μεγάλη, εορταστική συναυλία στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών στο Ρίο.

Οι οικοδεσπότες της πιο λαμπερής γιορτής επιστρέφουν το 2023 με ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο γκαλά που καθιερώνεται ως το απόλυτο talk of the town! Εξάλλου οι Πατρινοί θυμούνται και την υπέροχη sold out εμφάνιση των Φραγκούλη και Περρή πέρυσι, στις 22 Δεκεμβρίου 2022 & πάλι στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Την περασμένη χρονιά η φαντασμαγορική σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη με τον Γιώργο Περρή, “Be Our Guest”, είχε αφήσει τις πιο γιορτινές αναμνήσεις σε μικρούς και μεγάλους, οι οποίοι τους αγκάλιασαν με αγάπη σε 11 sold-out παραστάσεις!

Με τον ίδιο λοιπόν ενθουσιασμό και κοσμοπολίτικο αέρα, ο λυρικός ερμηνευτής Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής επιστρέφουν φέτος στη σκηνή ως οικοδεσπότες για να μας χαρίσουν ακόμη μία αξέχαστη σειρά νέων συναυλιών με τίτλο Be our Guest!

Με ολοκαίνουργιο πρόγραμμα, οι δύο αγαπημένοι του κοινού, καλλιτέχνες υπόσχονται αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: να ταξιδέψουν όλη την οικογένεια στη μαγεία και την ζεστασιά των Χριστουγέννων! Με αφορμή τα 100 χρόνια ταινιών της Disney, οι δύο εξαιρετικοί ερμηνευτές ενώνουν τα γιορτινά τραγούδια της πιο ωραίας εποχής του χρόνου με τραγούδια από συναρπαστικά παραμύθια, ταινίες και μιούζικαλ που αγαπήθηκαν από γενιές και γενιές παιδιών.

Τα Χριστούγεννα του 2023 γεμίζουν και πάλι αστερόσκονη μέσα από τις μαγικές φωνές του Μάριου Φραγκούλη και του Γιώργου Περρή, που θα μεταφέρουν μικρούς και μεγάλους στο εντυπωσιακό, φωτεινό, κατακόκκινο και ξέγνοιαστο τοπίο της καρδιάς!

Τους δύο σπουδαίους Έλληνες διεθνείς σταρ θα συνοδεύει επί σκηνής 12μελής ορχήστρα με όλη τη λάμψη και τη χάρη των κλασικών οργάνων στην υπηρεσία της μαγείας!

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

16.30 & 20.30

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ : More.com.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture