Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κασσελάκης: Θέλουμε και θα εργαστούμε για ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα

Κασσελάκης: Θέλουμε και θα εργαστούμε γι...

"1,63 δισ. ευρώ περισσότεροι φόροι για τους πολίτες το 2024"

Βίντεο για το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να βελτιωθεί και να γίνει πιο δίκαιο το φορολογικόσύστημα στη χώρα ανήρτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης το πρωί της Κυριακής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 Το βίντεο μιλά για την ανάγκη σταθερότητας στο φορολογικό σύστημα αλλά και στο γεγονός ότι ο προϋπολογισμός του 2024 προβλέπει περισσότερους φόρους.

 Στο βίντεο εμφανίζεται ο πρωθυπουργός να εξαγγέλλει τα επιδόματα προς δικαιούχους των ΑΜΕΑ και τους χαμηλοσυνταξιούχους, σε αντίθεση με παλαιότερες δηλώσεις του από την Βουλή, όπου κατήγγειλε με σκληρούς όρους τον τότε πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για την επιδοματική του πολιτική, λέγοντας ότι «τα παίρνει από τη μία τσέπη για να τα δίνει στην άλλη».

 «2024: 1,63 δισ. επιπλέον φόροι για τους πολίτες. Θέλουμε -και θα εργαστούμε γι’ αυτό- ένα δίκαιο, σταθερό φορολογικό σύστημα. Χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις κάθε τρεις και λίγο για τον πολίτη. Γίνετε κομμάτι της προσπάθειας για μια Σύγχρονη Αριστερά. Γραφτείτε σήμερα στο isyriza.gr», αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Κασσελάκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις