Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ Βαρθολομαίο είχε ο Ανδρέας Κατσανιώτης

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικ...

Στη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζήτησαν για την Αγιοκατάταξη του Πατρινής καταγωγής γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Την τιμή να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την Α.Θ.Π Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο είχε ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Ανδρέας Κατσανιώτης.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους συζήτησαν για την Αγιοκατάταξη του Πατρινής καταγωγής γέροντα Γερβασίου Παρασκευόπουλου από την Αγία και Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο κ. Κατσανιώτης αφού ευχαρίστησε θερμά τον Παναγιώτατο Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο, τόνισε την συμβολή του γέροντα Γερβασίου στην πνευματική ζωή του τόπου.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η πόλη μας, η πατρίδα μας και ολόκληρη η Ορθοδοξία εορτάζει τον Γέροντά μας, τον Άγιο Γερβάσιο Πατρών».

Επιτέλους, ένα αίτημα που ως Υφυπουργός Εξωτερικών ο κ. Κατσανιώτης είχε αναφέρει  αρκετές φορές στις συχνές επικοινωνίες του με τον Πατριάρχη, γίνεται δεκτό. Ένας ακόμα Άγιος θα έχει υπό την σκέπη του και την προστασία του, τον Πατραϊκό λαό, τονίζει τέλος στην ανακοίνωση του ο κ. Κατσανιώτης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις