Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στην 8η έκθεση PATRAS IQ 2023 - ΒΙΝΤΕΟ

Όλα όσα θα δούμε και θα ακούσουμε στην 8...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Μετά από αρκετά χρονιά -λόγω πανδημίας- η έκθεση επανέρχεται πλήρης

Προ των πυλών και σε πλήρη ισχύ φέτος, είναι η έκθεση καινοτομίας & μεταφοράς τεχνογνωσίας – Patras lnnovation Quest – PATRAS IQ, η οποία διεξάγεται από το 2012 κιόλας ωστόσο διεκόπη βιαίως λόγω πανδημίας.

Η PATRAS IQ έχει καθιερωθεί ως σημείο συνάντησης μεταξύ ερευνητικού και παραγωγικού τομέα και αποτελεί μια μακροχρόνια αναπτυξιακή πρωτοβουλία που προωθεί ένα σύνολο δράσεων δικτύωσης και μεταφοράς τεχνογνωσίας και τεχνολογίας, με κορυφαία εκδήλωση την ετήσια 3ήμερη έκθεση, η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί στις 25, 26 και 27 Νοεμβρίου 2023 στο συνεδριακό & πολιτιστικό κέντρο του πανεπιστημίου Πατρών.

Στόχος της έκθεσης είναι η δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο στην ερευνητική κοινότητα όσο και στον παραγωγικό τομέα, μέσω της εφαρμογής καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη νέων και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο. Σκοπός της είναι η αξιοποίηση της γνώσης με στόχο την ανάπτυξη και προώθηση της καινοτομίας, της τεχνολογίας και της επιχειρηματικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΕΔΩ
(ενδέχεται να επικαιροποιηθεί εως την έναρξη της PATRAS IQ)

Για τις διαστάσεις και την ισχύ της PATRAS IQ μίλησαν το πρωί της Τρίτης από την Πάτρα και τα προσωρινά γραφεία του επιμελητηρίου Αχαΐας στην οδό Αγ. Ανδρέου, οι εκπρόσωποι όλων των πυλώνων της Patras IQ από το πανεπιστήμιο Πατρών, το ΕΑΠ, της περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης και το υπουργείο Παιδείας, το επιμελητήριο Αχαΐας, την περιφέρεια Δυτιής Ελλάδας κ.α.

PATRAS IQ - Από 25 έως 27 Νοεμβρίου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις