Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Για δεύτερη μέρα συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Για δεύτερη μέρα συνεδριάζει η Κ...

Όσα συμβαίνουν στη διάρκεια των εργασιών

Ξεκίνησε η κρίσιμη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  για δεύτερη ημέρα.

Σήμερα αναμένεται η αντίδραση και η θέση του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη μετά τις αποχωρήσεις Αχτσιόγλου, Τσακαλώτου και Τεμπονέρα από τη συνεδρίαση του Σαββάτου.

Τροπολογία - «φρένο» των «προεδρικών» στο δημοψήφισμα

Συνέχεια στο «φρένο» τους προς την νέα ηγετική ομάδα δίνει τροπολογία των «προεδρικών» του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, μετά το «τελεσίγραφο» τους προς τον Στέφανο Κασσελάκη, την περασμένη Παρασκευή.

Τροπολογιες-Προσθηκες

1. Ταυτόχρονα, δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές εμπρηστικές δημόσιες δηλώσεις από θεσμικούς εκπροσώπους του κόμματος, που αντί να ρίχνουν τους τόνους και να προωθούν την ενότητα, αναπαράγουν και εντείνουν την εσωστρέφεια που πλήττουν την εικόνα του κόμματος.

2. Δημοψηφίσματα για θέματα πειθαρχικών κυρώσεων, για τα οποία υπάρχουν ρητές προβλέψεις και όργανα στο καταστατικό, δεν μπορούν να πραγματοποιούνται.

Τα μέλη της Π.Γ.

- Γεροβασιλη Όλγα

- Ζαχαριάδη Κώστας

- Θεοχαρόπουλος Θανάσης

- Ξενογιαννακοπούλου Μαριλίζα

- Ραγκούσης Γιάννης

- Φλαμπουράρης Αλέκος

Λίγο πριν την έναρξη των εργασιών της δεύτερης ημέρας υπήρξε θερμή χειραψία Κασσελάκη - Θεοχαρόπουλου.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος είχε καρατομηθεί από την θέση του διευθυντή της ΚΟ και ενημέρωθηκε από τα Μέσα Ενημέρωσης για αυτή την εξέλιξη. Για αυτό το θέμα, έχει ασκηθεί κριτική στον Στέφανο Κασσελάκη. Οι δυο άντρες βρέθηκαν στη συνεδρίαση της ΚΕ

 Μετά από συνεδρίαση της ομάδας Αχτσιόγλου (6+6) αποφασίστηκε να μην πάρουν μέρος στη δεύτερη ημέρα της συνεδρίασης της ΚΕ. 

Δεν τα βρίσκουν ούτε για ένα τηλεφώνημα

Αγεφύρωτο είναι το χάσμα στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε αναφορικά με το αν έγινε προσπάθεια επικοινωνίας ανάμεσα σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου.

Η Έφη Αχτσιόγλου διαψεύδει «κατηγορηματικά» τα δημοσιεύματα: «Αναφορικά με το δημοσίευμα του "ieidiseis.gr", διαψεύδω κατηγορηματικά ότι επικοινώνησε μαζί μου χθες ο κ. Κασσελάκης», αναφέρει σε δήλωση της. «Δεν θα επιτρέψω να παίζονται παιχνίδια στο όνομά μου και μάλιστα επί προσωπικού», σημειώνει.

Τι λένε κύκλοι του Κασσελάκη 

Κύκλοι κοντά στον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη αναφέρουν πως «δεν χρειάζονται διαψεύσεις όταν υπάρχει η κλήση στις 11:32. Μπορεί να μην το άκουσε ή να ήταν αφόρτιστο το τηλέφωνο»...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις