Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επέστρεψε από 17/10 στην ΕΡΤ Πάτρας η εκπομπή «Έχω Ένα Όνειρο» των Ρ. Κωστακοπούλου και Ιουλίας Συροκώστα

Πάτρα: Επέστρεψε από 17/10 στην ΕΡΤ Πάτρ...

Στις 11 π.μ. - Η πρώτη εκπομπή της νέας περιόδου είχε για θέμα την «Παγκόσμια Ημέρα Μυοσκελετικού Τραύματος» και την «Παγκόσμια Ημέρα Φτώχειας»

Η εκπομπή του Συλλόγου Φίλων Κλινικής Αποκατάστασης του ΠΓΝΠ – Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών στο Ρίο, με τίτλο «Έχω Ένα Όνειρο» επανέρχεται στην ΕΡΤ Πάτρας από την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στις 11 το πρωί στις ραδιοσυχνότητες της ΕΡΤ Πάτρας 92,5 + 93,9 καθώς και στο διαδίκτυο στο ertecho των περιφερειακών σταθμών στο σύνδεσμο: https://www.ertecho.gr/radio/patra/

Στα Μικρόφωνα μέχρι τις 12, η Ιουλία Συροκώστα και η Ρούλα Κωστακοπούλου με θέματα που αφορούν στην «Παγκόσμια Ημέρα Μυοσκελετικού Τραύματος» και την «Παγκόσμια Ημέρα Φτώχειας».

Όπως είδαμε, στο στούντιο ήταν η πρόεδρος της ΕΛΕΑΝΑ - Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα, κυρία Ανδρομάχη Σαλαμαλίκη και μίλησε για την εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τις νόσους οστών και αρθρώσεων.

Επίσης η Αγγελική Στεφανάκη, Πρόεδρος του συλλόγου "Άλμα Ζωής" Πάτρας έκανε παρέμβαση και μίλησε για την εκδήλωση-θεσμό για την Πάτρα και την Δυτική Ελλάδα, το “Pink the city 2023” με στόχο την ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού. Το Pink the City, επιστρέφει για 11η  συνεχή χρονιά στους δρόμους της Πάτρας.

Το πρόγραμμα της εκπομπής περιλάμβανε & παρέμβαση τόσο για τον  Νυχτερινό  ημιμαραθώνιο τον οποίο υποδέχεται η Πάτρα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023 αλλά και για την υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών – Welcome to Up 2023, ενώ την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου η δημοτική αρχή θα συμμετέχει στην συγκέντρωση την οποία διοργανώνει το Εργατικό κέντρο της Πάτρας στις 6 το απόγευμα στην πλ. Γεωργίου για το λαό της Παλαιστίνης που υπερασπίζεται την χώρα του κατά της ξένης κατοχής.

Όλα αυτά αναμενόταν να συζητηθούν με τον επανεκλεγέντα δήμαρχο της Πάτρας Κώστα Πελετίδη, ο οποίος ανανέωσε την Κυριακή την θητεία του για τρίτη συνεχόμενη φορά.

Η εκπομπή που θα κρατά συντροφιά κάθε εβδομάδα στους ακροατές, θα πλαισιώνεται πάντα και με τα υπέροχα τραγούδια, που επιλέγει η ραδιοφωνική παραγωγός, δημοσιογράφος και κοινωνιολόγος Ρούλα Κωστακοπούλου.

Μάχη Σαλαμαλίκη.

Μάχη Σαλαμαλίκη.

Αγγελική Στεφανάκη.

Αγγελική Στεφανάκη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις