Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό στην Ρήγα Φεραίου

Επεισόδιο με ξυλοδαρμό στην Ρήγα Φεραίου

Μπροστά στον Νεκτάριο Φαρμάκη

Σοβαρό επεισόδιο στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου το βράδυ της Τρίτης και μάλιστα μπροστά στα μάτια του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριου Φαρμάκη ο οποίος βρισκόταν σε καφέ της περιοχής με υποψήφιους της παράταξής του και φίλους.

Όπως αναφέρει η εφ. Πελοπόννησος, όλα ξεκίνησαν όταν στην διασταύρωση του πεζοδρόμου με την Βότση, νεαροί ρομά μεταξύ αυτών και μία έγκυος γυναίκα λήστεψαν έναν άστεγο ο οποίος εδώ και πολλές εβδομάδες έχει μετατρέψει σε «κατάλυμά» του το εν λόγω σημείο. Οι ρομά του επιτέθηκαν, του άρπαξαν το κινητό του τηλέφωνο καθώς και κάποια κέρματα που του είχαν αφήσει περαστικοί. Ο άστεγος άρχισε να φωνάζει και επιτέθηκε με γροθιές στην νεαρή ρομά που ήταν έγκυος!

Η γυναίκα έπεσε στο έδαφος, και τότε η «σύρραξη» γενικεύθηκε. ΟΙ περαστικοί αλλά και οι θαμώνες των καφετεριών κοιτούσαν «άφωνοι» καθώς η διασταύρωση δύο πολυσύχναστων οδών είχε μετατραπεί σε ρινγκ. Αμεσα εκλήθη Αστυνομία, όμως η Άμεση Δράση δεν πρόλαβε να επέμβει. Στο σημείο έφθασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς η γυναίκα δήλωνε πως αιμορραγούσε μετά τα χτυπήματα. Οι νεαροί ρομά κατάφεραν να φύγουν με τα κλεμμένα, αφού όμως φώναζαν και κατηγορούσαν τον άστεγο πως… χτύπησε έγκυο γυναίκα. Οι περίοικοι φοβούνται πως το επεισόδιο πιθανόν να έχει και συνέχεια, αφού λόγω των χτυπημάτων που δέχθηκε η έγκυος, δεν αποκλείεται να «επανέλθει» συνοδευόμενη από άνδρες. Ζητούν μέτρα από την Αστυνομία καθώς ο πεζόδρομος ούτως ή άλλως κατ΄ επανάληψη «φιλοξενεί» αστέγους σε διάφορα σημεία του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις