Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Με τους αυτοκινητιστές ο Βασίλης Αϊβαλής - Συζήτηση για το κυκλοφοριακό και τις μετακινήσεις στην Πάτρα

Με τους αυτοκινητιστές ο Βασίλης Αϊβαλής...

Ο κ. Αϊβαλής παρουσίασε τις προτάσεις της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» για το κυκλοφοριακό

Με τους εκπροσώπους του Δ.Σ. του Express Radio Taxi Πάτρας συναντήθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων κ. Βασίλης Αϊβαλής και υποψήφιοι  σύμβουλοι της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι»

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν οι Παπακωνσταντινόπουλος Γιώργος (Πρόεδρος του Taxi Express Patras), Σπυρόπουλος Μιλτιάδης (Υπεύθυνος Δικτύου), Αντωνόπουλος Φίλλιπος (Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων), Κούγιας Κων/νος (Πρόεδρος Εποπτικού), Τζουβέκας Σωτήρης (Γενικός Διευθυντής) και Καπελές Μιχάλης (Πρόεδρος Οδηγών Taxi).

Οι αυτοκινητιστές εστίασαν στην  ανυπαρξία συνεργασίας με τον Δήμο  της Πάτρας και στη μη πρόσκληση συμμετοχής τους σε οποιοδήποτε τοπικό όργανο σχεδιασμού και διαχείρισης της κυκλοφορίας προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους. 

Πέραν τούτου η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε μία σειρά από θέματα όπως  το κυκλοφοριακό πρόβλημα της Πάτρας, η παράνομη στάθμευση, το διπλοπαρκάρισμα, η  έλλειψη επαρκούς σήμανσης στους δρόμους, τα προβλήματα της φωτεινής σηματοδότησης, η έλλειψη κυκλικών κόμβων, η άσχημη κατάσταση του οδικού δικτύου, η ανυπαρξία σήμανσης, τα σημεία έντονου κυκλοφοριακού προβλήματος, αλλά και  οι διεκδικήσεις του κλάδου των αυτοκινητιστών.

Ο κ. Αϊβαλής παρουσίασε τις προτάσεις της παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι» για το κυκλοφοριακό και τις μετακινήσεις και κατέγραψε τις επισημάνσεις των αυτοκινητιστών ενώ δεσμεύτηκε ότι σε θέματα κυκλοφοριακού σχεδιασμού της πόλης θα εισακούγεται η άποψή τους εφόσον αυτή αξιακά εξυπηρετεί κυρίαρχα τον δημότη της πόλης μας. 

«Για την παράταξή μας ο δημότης είναι αυτός που βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας στον οποιοδήποτε κυκλοφοριακό σχεδιασμό της πόλης» τόνισε ο κ. Αϊβαλής και επεσήμανε: «Είχαμε μια πολύ καλή συζήτηση με τους επαγγελματίες αυτοκινητιστές για την επικρατούσα κατάσταση και για τους τρόπους επίλυσης ορισμένων ζητημάτων που κάνουν πολύ δύσκολη τη ζωή των πολιτών αλλά και των επαγγελματιών του τομέα των μετακινήσεων. Τώρα είναι μόνο η αρχή. Ο διάλογος αυτός θα έχει συνέχεια καθώς στόχος μας είναι η συνεχής συνεργασία και η ανταλλαγή απόψεων σε μια μόνιμη διαδικασία με σκοπό την σύνθεση και με τους πολίτες κυρίαρχα οφελούμενους και πρωταγωνιστές της επομένης ημέρας στον Δήμο Πατρέων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις