Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το ψυχολογικό θρίλερ "Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου" στις 19 Οκτωβρίου 2023 στις Ελληνικές αίθουσες

Το ψυχολογικό θρίλερ "Η Κόρη του Βα...

Πρωταγωνιστούν η Ντέιζι Ρίντλει

Το ψυχολογικό θρίλερ με τίτλο «Η Κόρη του Βασιλιά του Βάλτου - The Marsh King's Daughter» που έχει βασιστεί στο μπεστ σέλερ βιβλίο της Karen Dionne που πρωροκυκλοφόρησε το 2017, αναμένεται στις 19 Οκτωβρίου 2023 στους Ελληνικούς κινηματογράφους, σε διανομή της The Film Group.

Την σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο 59χρονος Αμερικανός δημιουργός Neil Burger, ο οποίος έχει κάνει ταινίες όπως το «The Illusionist» (2006) με τον Έντουαρντ Νόρτον, το «Limitless» με τους Μπράντλει Κούπερ και Ρόμπερτ Ντε Νίρο το 2011 καθώς και την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Divergent» (2014) με τη Σειλίν Γούντλι.

Ποιος Είναι ο Κυνηγός Και Ποιος Το Θήραμα;

Μια γυναίκα με κρυφό παρελθόν θα επιστρέψει στο δάσος που μεγάλωσε για να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο άντρα της ζωής της: τον πατέρα της. Η φαινομενικά φυσιολογική ζωή της Ελένα (Ντέιζι Ρίντλει) κρύβει μία σκοτεινή και επικίνδυνη αλήθεια: τον αποξενωμένο πατέρα της, τον διαβόητο Βασιλιά του Βάλτου (στο ρόλο ο Μπεν Μέντελσον), τον άνθρωπο που κράτησε όμηρο εκείνη και την μητέρα της για χρόνια. Όταν δραπετεύσει από τη φυλακή, η Ελένα θα έρθει αντιμέτωπη με το παρελθόν της. Γνωρίζοντας πως εκείνος θα κυνηγήσει την ίδια και την οικογένεια της, η Ελένα πρέπει να βρει τη δύναμη να κοιτάξει κατάματα τους δαίμονες της και να υπερνικήσει τον άνθρωπο που της έμαθε να επιβιώνει στην άγρια φύση.

Η 31χρονη Λονδρέζα ηθοποιός Daisy Ridley έγινε ευρέως γνωστή από το ρόλο της Rey στη σίκουελ τριλογία του Star Wars- Πολέμου των Άστρων: The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017), και The Rise of Skywalker (2019).

Ο Νίλ Μπέρτζερ από το Κονέκτικατ, σκηνοθέτης των «Μάγος Άιζενχαϊμ - The Illusionist », «Divergent» και της τηλεοπτικής σειράς «Billions» επιστρέφει με ένα πολυαναμενόμενο ψυχολογικό θρίλερ βασισμένο στο ομώνυμο best-seller μυθιστόρημα της Κάρεν Ντιόν.

Παίζουν και ο Γκάρετ Χέντλαντ καθώς και οι Caren Pistorius, Brooklynn Prince και Gil Birmingham.

Την ταινία που θα βγει 6/10 στις ΗΠΑ, την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture