Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντώνης Χαροκόπος: Για αυτό επέλεξα να ταχθώ στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή

Αντώνης Χαροκόπος: Για αυτό επέλεξα να τ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Σε ανακοίνωσή του ο Αντώνης Χαροκόπος αναφέρει τα εξής σχετικά με τους λόγους που αποφάσισε να ταχθεί στη μάχη των δημοτικών εκλογών στο πλευρό του Βασίλη Αϊβαλή

Όπως αναφέρει, «επέλεξα να συνταχθώ με τον Βασίλη Αϊβαλή γιατί διέκρινα ένα άτομο με όραμα και ικανότητες διοίκησης, με αγάπη για την πόλη που γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί.

 Τα προβλήματα δεν με τρομάζουν, άλλωστε τη «μάχη» την έδινα ως πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Υγείας Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, ως Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ως άτομο με αναπηρία που υπηρετεί το αναπηρικό κίνημα για πάνω από τριάντα χρόνια, μέχρι σήμερα από τη θέση του Αντιπροέδρου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία και του Προέδρου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων. Γνωρίζω καλά να αγωνίζομαι, σε προσωπικό και σε συλλογικό επίπεδο.

Η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί πρέπει να θέσει ως βασικό στόχο την επίλυση των προβλημάτων όλων των πολιτών της Πάτρας στην καθημερινότητά τους, να δίνει ιδιαίτερη βάση στην κοινωνική πολιτική, να δουλέψει και να είναι διεκδικητική απέναντι στην Πολιτεία. Να είναι από κάθε άποψη πολύ πιο παραγωγική και αποτελεσματική υπέρ των πολιτών της.  Χαροκόπος Αντώνης Με την Παράταξη  Πάτρα ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Βασίλης Αϊβαλής».
 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις