Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει τον Κώστα Καρπέτα

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας: Ο ΣΥΡΙΖΑ στη...

Πώς διαμορφώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Κώστα Καρπέτα, που ανακοινώθηκε σήμερα, αναμένεται να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, πιθανότατα και αύριο Τετάρτη.

Η υποψηφιότητα του Κώστα Καρπέτα ήρθε μία μέρα μετά την στήριξη του ΠΑΣΟΚ στον Σπύρο Σκιαδαρέση, παρά τις διεργασίες που είχαν γίνει το τελευταίο διάστημα για πρόσωπο κοινής στήριξης. Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η υποψηφιότητα του Σπύρου Σκιαδαρέση στηρίχτηκε από εκπροσώπους του «βαθέως» ΠΑΣΟΚ της περιοχής, παρά τις συμπάθειες προς τον Κώστα Καρπέτα που εκδηλώθηκαν από υψηλά στην ιεραρχία του τοπικού ΠΑΣΟΚ πρόσωπα.

Πάντως η αναμενόμενη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον Κώστα Καρπέτα είναι αιτιολογημένη καθώς στην διαδοχή του Απόστολου Κατσιφάρα είχε και πάλι στηριχθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Κώστας Καρπέτας, ωστόσο τότε είχε υπερισχύσει ο Γιάννης Λύτρας, ο οποίςο και ανέλαβε επικεφαλής της παράταξης.

Ήδη πάντως γνωστά στελέχη το ΣΥΡΙΖΑ στην περιοχή έχουν αρχίσει να κοινοποιούν την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Καρπέτα στα προφίλ τους στα social media «προαναγγέλλοντας» με αυτό τον τρόπο την επικείμενη στήριξή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Με την ανακοίνωση του Κώστα Καρπέτα ολοκληρώνεται το παζλ των υποψηφιοτήτων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη να «οδηγεί» την κούρσα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις