Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Παγκόσμιο: Το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών στην κολύμβηση

Παγκόσμιο: Το πρόγραμμα των ελληνικών συ...

Η Πατρινή Νόρα Δράκου θα αγωνιστεί για 7η διαδοχική φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Άρχισαν οι αγώνες κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στους οποίους θα συμμετάσχουν 15 κολυμβητές και κολυμβήτριες από τη χώρα μας.
Όλοι τους θα δοκιμάσουν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους με κάποιους εξ αυτών να έχουν ελπίδες διάκρισης. Ο Απόστολος Χρήστου πέρσι στη Βουδαπέστη είχε δύο πέμπτες θέσεις στη Βουδαπέστη και τώρα θα προσπαθήσει να βρεθεί στο βάθρο στα 50μ. και 100μ. ύπτιο.
Ελπίδες διάκρισης έχει φυσικά και η σπουδαία Άννα Ντουντουνάκη η οποία θε επιδιώξει να βρεθεί στους τελικούς των 50μ. αλλά και των 100μ. πεταλούδας. Αποστολή δύσκολη, για την κολυμβήτρια η οποία αποτελεί μέλος της Team Future της Bwin, αλλά όχι ακατόρθωτη.
Η ελληνική τορπίλη θα είναι για μία ακόμα φορά ο σπουδαίος Κριστιάν Γκολομέεβ. Αρχικά ο Έλληνας πρωταθλητής θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία στον τελικό των 50μ. ελεύθερο για πέμπτη διαδοχική φορά και θα προσπαθήσει να κατέβει τα 22 δευτερόλεπτα.
Η Πάτρινή Νόρα Δράκου θα αγωνιστεί για 7η διαδοχική φορά σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτι που από μόνο του αποτελεί τεράστιο επίτευγμα, ενώ φυσικά θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον και η συμμετοχή του Ανδρέα Βαζαίου και Απόστολου Παπαστάμου στις δύο μικτές (200μ. και 400μ. αντίστοιχα).
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και η συμμετοχή του Απόστολου Σίσκου ο οποίος παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε στους ώμους θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό στα 200μ. ύπτιο.
Στα αξιοσημείωτα ότι η χώρα μας έχει δηλώσει συμμετοχή και στις πέντε σκυτάλες (4Χ100μ. ελεύθερο ανδρών, 4Χ100μ. μικτή ομαδική ανδρών και γυναικών, καθώς και τις δύο μικτές σκυταλοδρομίες, 4Χ100μ. ελεύθερο και 4Χ100μ. μικτή).

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports