Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Famagusta: Συγκλονίζει το τρέιλερ της νέας υπερπαραγωγής του Mega

Famagusta: Συγκλονίζει το τρέιλερ της νέ...

Δείτε το trailer

Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την νέα φιλόδοξη παραγωγή του Mega με τίτλο Famagusta σε υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου και της Βάνας Δημητρίου.

Η μεγάλη παραγωγή του MEGA, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024 με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο το 1974. Τα πρώτα γυρίσματα της δραματικής σειράς, η οποία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, έγιναν στην Λευκωσία.

Μέσα από 24 επεισόδια, η σειρά «Famagusta» θα καταγράψει από την αρχή τα τραγικά γεγονότα από το ξημέρωμα που η ζωή των πρωταγωνιστών, σχεδόν παιδιά τότε, άλλαξε για πάντα. Το σενάριο υπογράφει η Βάνα Δημητρίου. Στην έρευνα αληθινών ιστοριών των αγνοουμένων ο Δημήτρης Τοκαρής και σύμβουλος δραματουργικής εξέλιξης, ο Κώστας Καπώνης.

 Ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε στο προφίλ του trailer κι έγραψε: «Δεν ξεχνώ! Το τρέιλερ της νέας μας σειράς FAMAGUSTA. Νιώθω ευλογημένος που μέσα από την δουλειά μας μπορούμε να εκφράσουμε την αγανάκτηση μας! 1974-2024 50 χρόνια!». Στο trailer πρωταγωνιστεί η Δέσποινα Μπεμπεδέλη, η οποία συγκλονίζει με όσα περιγράφει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight