Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ραφήνα: Ηλικιωμένη πέρασε με κόκκινο- Νεκρός και σοβαρά τραυματίας στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού

Ραφήνα: Ηλικιωμένη πέρασε με κόκκινο- Νε...

Στη Λεωφόρο Μαραθώνος

Ένα σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (19.7.2023) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στο ύψος του Ιερού Ναού της Αναλήψεως στη διασταύρωση της Ραφήνας, με έναν άνθρωπο να είναι νεκρός και έναν να είναι σοβαρά τραυματίας.

Το τροχαίο έγινε όταν η ηλικιωμένη οδηγός ενός αυτοκινήτου πέρασε με κόκκινο και χτύπησε δύο άλλα ΙΧ που πέρναγαν εκείνη την ώρα τη Λεωφόρο Μαραθώνος προς τη διασταύρωση της Ραφήνας.

Από τη σύγκρουση, το ένα αυτοκίνητο, ένα τζιπ του ναυτοδικείου του Πολεμικού Ναυτικού, βρέθηκε αναποδογυρισμένο στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Μέσα σε αυτό εγκλωβίστηκαν δύο άνθρωποι. Πυροσβέστες και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας Ραφήνας έφτασαν στο σημείο και απεγκλώβισαν τον έναν νεκρό και τον άλλον σοβαρά τραυματισμένο. Σύμφωνα με το Πολεμικό Ναυτικό, ο νεκρός είναι 49χρονος υποπλοίαρχος και ο σοβαρά τραυματίας είναι 23χρονος ναύτης.

Η ηλικιωμένη οδηγός του άλλου αυτοκινήτου δεν είχε ούτε γρατζουνιά ωστόσο το αυτοκίνητό της, όπως και το τζιπ, μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις