Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΔΕΥΑΠ για Νικολόπουλο: "Διαστρεβλώνει και παραπληροφορεί για να χτυπήσει τη Δημοτική Αρχή"

ΔΕΥΑΠ για Νικολόπουλο: "Διαστρεβλών...

"Είναι γνωστή η τακτική του" υποστηρίζει

 Σε ανακοίνωση - απάντηση στο  Νίκο Νικολόπουλο η ΔEYΑΠ της Πάτρας αναφέρει για το ζήημα που προέκυψε με τεργαζομένους- συνταξιούχους στη ΔΕΥΑΠ:

Ο κ. Νικολόπουλος «ξαναχτύπησε», μιλώντας αυτή τη φορά για προβλήματα με εργαζόμενους – συνταξιούχους της ΔΕΥΑΠ. Διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και παρουσιάζει τα ζητήματα όπως τον βολεύει, προσπαθώντας να φορτώσει ευθύνες στη Δημοτική Αρχή και σε εργαζόμενους. Γνωρίζει, αλλά σκόπιμα αποκρύπτει, ότι το συγκεκριμένο ζήτημα που έχει προκύψει αφορά τις ΔΕΥΑ σε όλη την Ελλάδα και δημιουργήθηκε απ’ τους αντιασφαλιστικούς νόμους όλων των έως και σήμερα κυβερνήσεων, που «η μία κόβει και η άλλη ράβει» (στην προκειμένη περίπτωση του νόμου Κατρούγκαλου που ο ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε και η ΝΔ διατήρησε), με τους οποίους ο κ. Νικολόπουλος συμφωνεί.

Είναι το σύνολο των νόμων, με τους οποίους ως Δημοτική Αρχή είμαστε αντίθετοι, που μεγαλώνει τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης, μοιράζει ψίχουλα για συντάξεις που έχουν πληρωθεί απ’ τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων, σπρώχνει εργαζόμενους να συνεχίσουν να δουλεύουν μετά τη συνταξιοδότηση για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Η ΔΕΥΑΠ, από τη στιγμή που ενημερώθηκε για το συγκεκριμένο ζήτημα, έχει κάνει όλες τις ενέργειες για την επίλυσή του. Οι εργαζόμενοι και τα λαϊκά στρώματα της πόλης μας μπορούν, για άλλη μια φορά, να βγάλουν τα συμπεράσματά τους για τους γνωστούς λασπολόγους που κινούνται στη λογική «πες, πες, κάτι θα μείνει».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις