Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ικανοποίηση στην ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την πολιτική εκδήλωση με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στα Βραχνέικα

Ικανοποίηση στην ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας για την ...

Τι ανέφερε στο μήνυμα της η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας

Την ικανοποίηση της εκφράζει η ΔΕΕΠ – Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας ΝΔ Αχαΐας, με ανακοίνωση της, για την συμμετοχή στελεχών, παλιών και νέων μελών της φιλελεύθερης παράταξης, στη πολιτική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Σταυροπούλειο Πνευματικό Κέντρο στα Βραχνέικα, με ομιλητή τον πρώην Υπουργό κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023.

Στο μήνυμα της, μεταξύ άλλων, η ΔΕΕΠ ΝΔ Αχαΐας υπογραμμίζει τα εξής:

«Σφίγγουμε το χέρι σε όλα τα στελέχη και τα μέλη μας, καθώς και τους νέους φίλους μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας και με τη δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση, απέδειξαν ότι το εκλογικό αποτέλεσμα ήταν απόρροια της επίπονης οργανωτικής προσπάθειας όλων. Είστε όλοι σας η φωνή και η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή. Στις 25 Ιουνίου, ψηφίζουμε για κυβέρνηση και όχι για αντιπολίτευση.

Οι πολίτες της Αχαΐας, έχουν αντιληφθεί ότι αυτές οι εκλογές είναι εξίσου σημαντικές με τις προηγούμενες. Πάμε όλοι μαζί στις 25 Ιουνίου, να πετύχουμε μια ακόμα μεγάλη νίκη στην Αχαΐα. Συντονίζουμε τις δυνάμεις μας, εντείνουμε τον αγώνα, ώστε να κάνουμε το μεγάλο άλμα και στον πρώην Δήμο Βραχνείκων, αναδεικνύοντας τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και κυρίαρχη δύναμη. Στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς σε όλες και σε όλους, ευχαριστούμε όσους στήριξαν το αγωνιστικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αχαΐα και είμαστε βέβαιοι ότι τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι μας στον πρώην Δήμο Βραχνείκων, θα συνεχίσουν με την ίδια θέληση και αποφασιστικότητα, ώστε να πετύχουμε τον εκλογικό μας στόχο. Συνεχίζουμε σταθερά, τολμηρά και μπροστά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις