Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συγχαρητήρια του Πέτρου Ψωμά στον ΝΟΠ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Α2

Συγχαρητήρια του Πέτρου Ψωμά στον ΝΟΠ γι...

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης του σπιράλ ταξίδεψε στο Βόλο για να βρεθεί στο πλευρό της Πατρινής ομάδας πόλο

Τα συγχαρητήρια του στον Ναυτικό Όμιλο Πάτρας (ΝΟΠ) για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α2 στο πόλο ανδρών είχε την ευκαιρία να δώσει από κοντά ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σπιράλ, Πέτρος Ψωμάς. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Πατρέων στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023, ταξίδεψε στο Βόλο προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της πατρινής ομάδας που έδωσε εκεί τον τελευταίο αγώνα της σεζόν, με αντίπαλο τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης (ΟΦΘ).

Ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα της Πάτρας η οποία είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο στην Α1 κατηγορία του αθλήματος και με το αποτέλεσμα της Παρασκευής κατέκτησε και τον τίτλο, επιστρέφοντας στα «σαλόνια» του πρωταθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο. Ομάδα Πατρινών φιλάθλων ταξίδεψαν στο Βόλο και βρέθηκαν δίπλα στην ομάδα μας στις εξέδρες του κολυμβητηρίου της Νέας Ιωνίας, όπου  φιλοξενήθηκε ο μεγάλος τελικός. Ανάμεσά τους και ο Πέτρος Ψωμάς, συνοδευόμενο από τα μέλη του σπιράλ -και της ευρύτερης οικογένειας του ΝΟΠ- Θανάση Μανθόπουλο και Τάκης Καλοκαιρινό.

Ο επικεφαλής τους σπιράλ Πέτρος Ψωμάς μετέφερε στη διοίκηση, τους αθλητές και σε όλο το επιτελείο του ΝΟΠ τα συγχαρητήρια της δημοτικής του παράταξης, τόσο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και για την άνοδο στην Α1 Εθνική, μετά από απουσία 6 ετών. «Όλοι οι άνθρωποι του ΝΟΠ αξίζουν τις ευχαριστίες της πόλης για την ομαδική τους προσπάθεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία» δήλωσε ο Πέτρος Ψωμάς. Και συνέχισε: «Η ναυταθλητική παράδοση της Πάτρας, η πολυετής ιστορία της ομάδας και η “δίψα” του φίλαθλου κόσμου της πόλης για εθνικές διακρίσεις συναντήθηκαν στη φετινή επιτυχημένη διαδρομή. Μπράβο σε όλους και καλή επιτυχία στη συνέχεια».

Διαβάστε στο sportin.gr

Με την ευκαιρία ο Πέτρος Ψωμάς εκφράζει την ικανοποίηση της δημοτικής παράταξης του σπιράλ για την ευμενή εξέλιξη που διαφαίνεται στην ανανέωση παραχώρησης της χρήσης του ναυταθλητικού κέντρου «Επαμεινώνδας Πετραλιάς» στον ΝΟΠ. Το σπιράλ είχε εξ αρχής ταχθεί υπέρ της συνεννόησης σωματείου και Δήμου Πατρέων, χαιρετίζει την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής –παρότι έγινε υπό την πίεση της φετινής διάκρισης και με σαφή… προεκλογικά κίνητρα- και ανυπομονεί να ενημερωθεί για τους όρους της τελικής σύμβασης.

Υπενθυμίζεται η πάγια θέση της παράταξης σπιράλ πως δήμος και αθλητικά σωματεία όλων των αθλημάτων πρέπει να συνεργάζονται αρμονικά, οι δημοτικές εγκαταστάσεις και υποδομές να αξιοποιούνται επ’ ωφελεία των δημοτών και η δημοτική στήριξη να προσφέρεται αφειδώς και χωρίς αποκλεισμούς. Η φετινή πορεία του ΝΟΠ -σε συνέχεια άλλων διακρίσεων τοπικών ομάδων και αθλητών σε διάφορα αθλήματα- αποτελεί μεγάλη τιμή για την Πάτρα και ο Δήμος Πατρέων οφείλει να το αναγνωρίζει.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις