Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πανηγυρίζει το σαββατοκύριακο στην Αρόη ο ναός των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης

Πάτρα: Πανηγυρίζει το σαββατοκύριακο στη...

Το Σάββατο 20/5/2023 μετά το τέλος του εσπερινού θα γίνει η λιτάνευση της εικόνας στους γύρω δρόμους

Το σαββατοκύριακο 20 και 21/5/2023 εορτάζει και πανηγυρίζει ο ιερός ναός των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στην Αρόη Πατρών.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 19.00 θα τελεστεί στον ιερό ναό ο πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας προεξάρχοντος του αρχιμανδρίτη π. Προκοπίου Κόρδα, ο οποίος & θα κηρύξει το Θείο λόγο. Θα ακολουθήσει η λιτάνευση της εικόνας των Αγ. Κωνσταντίνου & Ελένης στους γύρω δρόμους της ενορίας και στις 10 το βράδυ θα τελεστεί ιερά αγρυπνία όπου θα λειτουργήσει ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών, αρχιμανδρίτης Αρτέμιος Αργυρόπουλος.

Την Κυριακή 21/5/2023 που είναι και η μεγάλη εορτή των Αγ. Κωνσταντίνων και Ελένης που θεωρούνται από την εκκλησία μας Ισαπόστολοι, θα τελεστεί πανηγυρική Θεία λειτουργία όπου θα προεξάρχει ο αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Μυτιλήνης, ιεροκήρυκας της Μητροπόλεως Πατρών. Ο εορτασμός όπως ανέφερε στο thebest.gr, ο εφημέριος του ναού στην Αρόη, π. Παναγιώτης Ταρσινός, θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα με εσπερινό, παράκληση και κτητορικό μνημόσυνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις