Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Νίκος Νικολόπουλος για τη βίλα του Πελετίδη στα Αραχωβίτικα

Ο Νίκος Νικολόπουλος για τη βίλα του Πελ...

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» Νίκος Νικολόπουλος επανέρχεται στο θέμα της βίλας του Κώστα Πελετίδη ατα Αραχωβίτικα. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

"Με πρόσφατη εγκύκλιο της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, καλούνται οι κατά τόπους εισαγγελείς να επιδείξουν άμεση αυστηρότητα και εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας σε περιπτώσεις καταπάτησης του αιγιαλού.

Επιτέλους, μετά από χρόνια θα αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες σε κάθε λογής καταπατητές, που αδιαφορώντας και εκμεταλλευόμενη τις γνωριμίες ή δημόσιες θέσεις που κατέχουν, βάζουν φραγμό στην πρόσβαση του λαού στη θάλασσα και τις παραλίες.

Μετά από χρόνια θέλω να πιστέψω, ότι ο αρμόδιος εισαγγελέας της Πάτρας, θ ανασύρει τις κατά καιρούς καταγγελίες μου, είτε ως κοινοβουλευτικός είτε ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ», για την παράνομη μάντρα του Δημάρχου κ. ΑΥΘΑΙΡΕΤΙΔΗ στα Αραχωβίτικα.

Για να ανοίξουν πρόσβαση του Λαού στην παραλία, να επανέλθει η Νομιμότητα, καθώς και να μην ζήσουμε ξανά, ένα νέο ΜΑΤΙ στην περιοχή μας σε τυχόν πυρκαγιά.

Άραγε θα τολμήσει ο απερχόμενος Δήμαρχος να δείξει το καλό παράδειγμα και να κατεδαφίσει τη μάνδρα, ώστε να διευκολύνει το έργο της Δικαιοσύνης ή θα προσπαθήσει με κάθε μέσω να αποτρέψει την εφαρμογή των νόμων;

Θα επιλέξει το δρόμο της Λαϊκής Απαίτησης για Ελεύθερη πρόσβαση στις παραλίες ή θα μείνει στο γνωστό δρόμο της αυθαιρεσίας και του Νεοπλουτισμού που διακρίνει τους κάθε λογής Νεοκομμουνιστές ;   

Ως επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΠΑΤΡΑ» θα επανέλθω στο γνώριμο δρόμο της δικαιοσύνης, ζητώντας την άμεση εφαρμογή της νομοθεσίας".  

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις