Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Πήραν ζωή» ξαφνικά οι λαϊκές αγορές- Αυξημένη η κίνηση- Οι τιμές για το Πάσχα

Πάτρα: «Πήραν ζωή» ξαφνικά οι λαϊκές αγο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Τι λέει ο πρόεδρος του Συλλόγου Οπωρολαχανοπωλών Λαϊκών Αγορών

«Ανάσα» έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες οι λαϊκές αγορές της Πάτρας αφού αρκετοί σπεύδουν να προμηθευτούν φρέσκα φρούτα και λαχανικά και μάλιστα σε ικανοποιητικές τιμές.

‘Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Οπωρολαχανοπωλών Λαϊκών Αγορών  «Άγιος Τρύφωνας», Τζίμης Γιαννακόπουλος στο thebest.gr, «πράγματι αυτό το διάστημα υπάρχει περισσότερη κίνηση στις λαϊκές αγορές και αυτό σχετίζεται έντονα και με τον καιρό. Όταν βελτιώνεται και υπάρχουν και περισσότερα προϊόντα, πέφτουν και οι τιμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πηγαίνει στις λαϊκές αγορές περισσότερος κόσμος.

Συγκριτικά με τις προηγούμενες μέρες η κίνηση είναι καλύτερη, όμως συγκρίνοντας με πέρσι, η κίνηση τέτοια εποχή πριν ένα χρόνο ήταν μεγαλύτερη.

Φυσικά όταν φτιάχνει ο καιρός αλλάζει και η διάθεση του καταναλωτή ο οποίος βγαίνει να ψωνίσει πιο εύκολα. Φρούτα και λαχανικά είναι πρώτα σε προτίμηση. Γενικά οι περισσότεροι επιλέγουν πράγματα τις εποχής ενώ οι τιμές κυμαίνονται σε φυσιολογικά επίπεδα, θα έλεγα ότι είναι ιδιαίτερα προσιτές. Υπάρχουν μήλα από 0,80 μέχρι 1,20, φράουλες με 1 ευρώ το κουτάκι. Οι ντομάτες κοστίζουν από 1, 1,50 ευρώ το κιλό. Το τι θα γίνει ως προς τις τιμές τις ημέρες του Πάσχα, θα εξαρτηθεί από τον καιρό. Αν οι επόμενες μέρες είναι καλές, δε θα υπάρξει αύξηση στις τιμές των προϊόντων.  Ίσως ανέβει λίγο η ντομάτα, όπως γίνεται κάθε χρόνο. Όμως αν την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός είναι καλός, θα έχουμε τις ίδιες τιμές. Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν και ελλείψεις» καταλήγει ο κ. Γιαννακόπουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις